- 4 Eylül 2011
- 19.470
- 69.611
- 798
Ooo maşallahİnşallah canım 25 gün sonra 1 yaşında olacaklar inşallah biri kız biri erkek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo maşallahİnşallah canım 25 gün sonra 1 yaşında olacaklar inşallah biri kız biri erkek.
Tatlı mı?Sizin tatlı atışmalarınıza bayılıyorum yaaa
![]()
Selam kırmızı kızımSelam Kızlar
Güp güzel bir salı olsun![]()
Çok geçmiş olsun ya. Noldu ki öyle.Ben hiç uyumadım
Ayaklarımda his kaybı var
Üstüne basamıyorum![]()
Selam kırmızı kızım
Aleyküm selam güzel parlak mavi yıldızım
Aleyküm selam aminnn. inşallah harika bir gün olurSelam Kızlar
Güp güzel bir salı olsun![]()
Ben burdayım şekerGarip bir sessizlik var. Bu sessizlik bana cuma günü artılar mi gelecek diye düşündürüyor. Heyyyyooooo herkes burda mı ne örüyonuz?
Teşekkür ederim, dizden olduğunu sanmıyorum, dizimin ağrısını bile hissetmiyorum. Türkiye ye gidince baktıracaktım, bu şekil nasıl gideceksemGeçmş olsun ne oldu öyle ayaklarına dizden mi kaynaklanıyor acaba,doktor işini ne yaptın bu arada.
Afiyet olsun tatlımBı kahve yapıp içeyim. Akşamki menülerle özel ilgileneceğim. Bakayım neler yenmiş minik minik![]()
Geçmiş olsun kuzum ne oldu ki böyle yaTeşekkür ederim, dizden olduğunu sanmıyorum, dizimin ağrısını bile hissetmiyorum. Türkiye ye gidince bastıracaktım, bu şekil nasıl gideceksem![]()
Eşim var, o da hasta yatıyorAaaa kıyamam sana geçmiş olsun
Evde biri yok mu ovalasın belki iyi gelir
Rabbim şifa versin canımEşim var, o da hasta yatıyor
Sağol kuzum, fıtık yokGeçmiş olsun bel fıtığı falan mı var acaba kontrollerini ihmal etme