- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Sağol elhoşum, bilmiyorum ki, aniden oldu, hala çok hissetmiyorumGeçmiş olsun bitanem.Diz agrindan mi kaynaklanıyor niye böyle oldu canım.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol elhoşum, bilmiyorum ki, aniden oldu, hala çok hissetmiyorumGeçmiş olsun bitanem.Diz agrindan mi kaynaklanıyor niye böyle oldu canım.
![]()
Ben de yapıyım mıBu mesajı gören bacağını 20 defa yukarı kaldırsın o zaman![]()
Gitmedim, eşim kalksın bişeyler düşünürüz galiba ben gidemem de, ambulans çağırırız heraldeDoktora gittin mi kuzum neden oluyor?
afiyet olsun canım. ben de şimdi hazırlıyorum kahvemiBı kahve yapıp içeyim. Akşamki menülerle özel ilgileneceğim. Bakayım neler yenmiş minik minik![]()
Daha çok yarı felç gibi@Mavikus_ geçmiş olsun. Biran önce toparlanırlar inşallah
gezegenfeza his kaybı mı? Uyuşukluk mu acaba. Dr a gittin mi?
Hiçbir fikrim yok canımÇok geçmiş olsun ya. Noldu ki öyle.![]()
2 portakaldan sonra bende tam yapacaktımKızlar yitik şifaya bugün yeniden başlıyorum. Hiç bir kuralı bozmayacagım. Buna hazırım .![]()
Bilmiyorumki canım, inşallah geçici bişeydirGeçmiş olsun kuzum ne oldu ki böyle ya![]()
Sağol canım benimGünaydınlar kuzucuk
Çok sağol canısı arada yokluyor gene
Çok sağol saracım üstte diş kalmadıya hiç,snada geçmiş olsun
Rica ederim ne demek,ciddi bir salgın var resmenTeşekkür ederim herkes hasta gerçekten Allah herkese şifa versin.
Orada gitsene doktora böyle ağrı çekeceğine en azından baktırmış olursun oradaTeşekkür ederim, dizden olduğunu sanmıyorum, dizimin ağrısını bile hissetmiyorum. Türkiye ye gidince baktıracaktım, bu şekil nasıl gideceksem![]()
Sende sağol saracımSağol canım benim![]()
Hemen doktora git canımBilmiyorumki canım, inşallah geçici bişeydir
Ahahaha ciyali:)Dünkü süt kurusundan sonra herşeyi görür olduk. Çıtalı derken kaptanım![]()
Sandalyeden düşersemBu mesajı gören bacağını 20 defa yukarı kaldırsın o zaman![]()
Hocam ahahahahahaha diyeceklerimi yazamadım:)Çingeneye krallık vermişler önce babasını kesmiş ahhhh ahhh
Ahahaha mutlu ediyorsak ne mutlu Hacivat ve Karagöz gibiyizSizin tatlı atışmalarınıza bayılıyorum yaaa
![]()
Şimdi kime göre küçük asdfg
Anlatsana birazTatlı mı?
Elime geçse ne yapacağımı biliyorum da hahahaha
Abla ne yaptın. Gün içinde okuyamadım. İğne batır uyaran ver bı bakayım. Yarı felç gibi ne yaaBilmiyorumki canım, inşallah geçici bişeydir
Çok şükür canım daha iyi,☺kelebek19 oğlun nasıl oldu?