- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Zaten bi tek sen layık olmaya çalışıyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bi tek sen layık olmaya çalışıyorsun![]()
Senin kaptan değilmiydi şekerim pendik lerde gözleme gömenMaviş takıma layık olmaya çalışıyorum![]()
Bak çok pis hırs yaptım şuan kalkıp spor yapasım geldi![]()
![]()
no no no no mavislerime laf yok. Cuma görür Kırmızıgiller
![]()
P.tesi Challenge kazandıSenin kaptan değilmiydi şekerim pendik lerde gözleme gömen![]()
Geldiği gibi gitti senden, bana geçti kalkayım spor yapayım. Sen dinlen kuzumBak çok pis hırs yaptım şuan kalkıp spor yapasım geldiama yarın yapacağim
kırmızı takımda kimler vardı çıksın bakım ortaya bakın bize ne diyorlar
![]()
Afiyet olsun canım akşamı çok beğendim ama sabah öğünü az geldi bana
O kazanmadı ben kaybettimP.tesi Challenge kazandıerenmothers i aldı hatırlatırım. Daha ne yapsın. Minik börekcik yemiş. Poğaça nasıldı sahi
![]()
Benim ki tüm poğaca bilem değildi ev yapımı mimik poğacanın yarısıydı şekerimP.tesi Challenge kazandıerenmothers i aldı hatırlatırım. Daha ne yapsın. Minik börekcik yemiş. Poğaça nasıldı sahi
![]()
Kelebek değil aslan mübarekBak çok pis hırs yaptım şuan kalkıp spor yapasım geldiama yarın yapacağim
kırmızı takımda kimler vardı çıksın bakım ortaya bakın bize ne diyorlar
![]()
Afiyet olsun şekerim sen bakma bu mavilereBenim ki tüm poğaca bilem değildi ev yapımı mimik poğacanın yarısıydı şekerimama o gözleme ne kalorilidir şimdi
![]()
Hahh kayıp kaptan da geldiO kazanmadı ben kaybettim![]()
Minik bile diyemiyorsun Allah işte.Benim ki tüm poğaca bilem değildi ev yapımı mimik poğacanın yarısıydı şekerimama o gözleme ne kalorilidir şimdi
![]()
Tüh ya tamda düzeltecektimMinik bile diyemiyorsun Allah işte.![]()
Güle güle kullan canım.Tüh ya tamda düzeltecektimtlfnm yeni adapte olamadım ne var sanki
![]()
8 dersim vardıHahh kayıp kaptan da geldiortalığı boş bırakıyosun kaptanım hem yiyorlar hem de bize laf atıyorlar
![]()
Afiyet olsun da karnabahar salatası ne ya
8 dersim vardı
Eve girmeye çalışırken bir baktım anahtar yok
Eşimin iş yerine gittim anahtar aldım geldim
Eve geldim veledim krizlerde onunla uğraştım
Eşim geldi beraber para çekmeye gittik azcik da yürüyüş yaptık
Eve tekrar geldim veledimi yıkayıp yatırdım
Şimdi teli elime aldım![]()