- 31 Ekim 2013
- 21.503
- 72.288
- 798
- 41
hoşbuldumHoşgeldiniz kızlar![]()

hadi inşallahBoyumuz ve kilomuz aynı inşallah beraber zayıflarız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldumHoşgeldiniz kızlar![]()
hadi inşallahBoyumuz ve kilomuz aynı inşallah beraber zayıflarız
hoşbuldumHoşgeldiniz beybiler![]()
HoşbuldumHoşgeldiniz beybiler![]()
Burdayım tatlım
İyiyim NurumYa ben de tam ona yazacaktım. Burcucum naber nasılsınHedef60kgolmak Özledik seni.
Canım hislerin geldi mi?Birden oldu canım, bende anlamadım
Gece 1 e doğru yattım
2 de midenin üst kısmı çok şiddetli ağrıdı, ağrı sırtıma vurdu, mutfağa gittim dolaptan ilaç alamadım, eşim geldi verdi.
Hastaneye gidelim dedi, gitmedim, ağrı hafifleyince yattım, gece 3:30
Sabah 6 da bir ilaç daha içiyim dedim, tutunarak bikaç adım attım, ayaklarım katlandı geri yattım.
Sabah 10 da kalkmak istedim, bu sefer hiç ayaklarımın üstüne basamadım, az daha düşecektim, eşim kucaklayıp tekrar yatırdı .
Sonrası hastane ve bisürü tetkik, sonuç henüz bilet belli değil
HosbuldummHoşgeldiniz beybiler![]()
Teşekkür ederim canımHoş heldiniz![]()
Hoş bulduk sevgili kaptanım çok incesinHosgeldiniz kizlar ilk sayfada kurallarimiz var okuyup formu doldurabilir misiniz![]()
1 kase cınımmAfiyet bal şeker olsun kaç kase yeein devam etseydin :)
Hoş geldiniz daha önce cuma yarışmalarımda yarıştınız mı 7. Takımda falan sanki tanıdım birine benzettim deKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Yasemin
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 67,2
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evliyim
MESLEGINIZ: Muhasebeci
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamileliklerim ve sonrasında yaşadığım rahatsızlık (haşimato tiroidim var) kilo almama sebep oldu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Haşimato tiroidim varKİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: en başta sağlığım için kilo vermek istiyorum, çünkü kilo verdikçe hem tiroidim hem de reglim düzene giriyor, bunun yanında tabii ki bakımlı olmayı çok seven bir kadın olarak daha güzel bir görüntüye sahip olmak için kilo vermek istiyorun
Zipzip-
Sağol kaptanım çok mahcubum sizeGecmis olsun canim
Tamam bu hafta listeden çıkarıyorum
Cuma gunu yine kilo bildirimi yaparsin![]()
Yine kacamakli bir menü. Afiyet olsun.Kahvaltı: tam tahıllı ekmek ile domates ve peynirli tost 5 tane zeytin biraz salatalık ve domates 1 kupa çay
Ara: orta şekerli kahve, 1 hurma, 1 incir, dut kurusu ve leblebi 10 ar tane falan
Öğle: 15:30 da yarım mandalina yarım elma
16:30 küçük bir kase sütlaç
Akşam: 1 kase ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Spor: 100 ip atlama , emma fitnes göbek eritme egzersizi 12 dakika
Su: gün içinde detoks suyu 1 lt ye yakın
2 lt yi geçti yatana kadar 3 olur
fesang
Cordelia
Zipzip-
Bugün 18. Den sonra birşey yemiycem inşallah aralıklı orucu biraz daha sıkı uygulamam lazım
Günaydın ablacim
Günaydın kaptanim
Kahvalti yapmadan gider ordaki ikramliklardan yerdim aksam da yine hafif birseyler günü bitirebilirsin tek öğüne gerek yok bence![]()
Ye canım ye çekinmenasıl olsa mavi takımdasın hahaha
ben böyle biyerlere gidince yiyorum
şaka bi yana kahvaltı yapmadıysan orda azar azar almak mantıklı ama abartmadan tabi benim de komşum gelecek kahveye ama öyle pastalsr börekler yok
kuru meyve vs geöiririm inşallah bu arada evde olmak ban yaramıyor aslında spor yapsam boş vakitler de ama çocuklarla o boş vakitte pek olmuyor
![]()
merhabalar, ben de aranıza katılmak istiyorum, müsaade var mıdır?
hatta arkadaşlarımla geldim kabul edersiniz umarım bizleri
@Pnrrr-12
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@Goklerce
UcanSupurge
Canım arkadaşım bi türlü motivasyon sağlayamayan bize böyle bir çözüm buldun demekmüsade varsa gelmek isteriz elbette
Merhabalar arkadaslaryasmin arkadasim etiket yapmis
hemen geldimm.
Kabul ederseniz motivasyon icin katilmak isterim.
Daha önce kk yarismalarda 3 kez kilo verdim ve geri aldim malesef, yine basarabilirm insallah
Selam kızlar, beni deJasminium84 etiketlemis, ben de zamanında verip koruyamayanlardanim, motivasyon sıfır şuan
başlamayı çok istoyorum
Merhabalar ah ne güzel oldu çağırman buraya bende 2 geri 1 ileri gidip gelmekten yoruldum gerçekten
Kabul eder misiniz bizi de aranıza katılmak isterim![]()
Hoşgeldiniz kızlarSelam hayırlı akşamlar etiketi gördüm geldim ara ara bakiyorum topiginize ama kendimde katilma istikrari bulamiyodum bende hemen formu doldurup bu bi işaret diyip başlamak istiyorum diyetisyenle bi miktar verdim koruma olayını başaramadım bi türlü yeniden motive olmam şart umarım devamlılık sağlayabilirim
Hoşbuldum canımHoşgeldiniz kızlar![]()