- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce karatay günlüğünde beraber diyet yapmıştık bir süre. ben karatayımsı yapmıştımHoşbuldum
Nickin tanıdık geldi
Canının sağlığı ablacım. Bugün çok farklı bir deneyim yaşadım gerçekten. Senin cevabınla bütün arkadaşlara duyurmuş olayım;Allah kolaylık versin canımsenin bir isteğin var mı
![]()
içine karnıyarık otu tozu yani psyllium eklersen daha güzel bir hamuru oluyor. dağılmıyor. lif oranı çok yükseliyor.Karabuğday ekmeği yapmayı denedim kızlar. Çok kabarmasada fena olmadı.Aldigim ekmekler çok kalorili. Benim yaptığım kalori bakımından daha uygun.sogusun dilimleyip derin dondurucuya atacağım.krep yapacağım yarın da.lavas yapıp derin dondurucuya atayım diyorum. önümüz ramazan.
en çok ped, çocuk bezi ve iç çamaşırı ihtiyacı oluyor sanırım.Canının sağlığı ablacım. Bugün çok farklı bir deneyim yaşadım gerçekten. Senin cevabınla bütün arkadaşlara duyurmuş olayım;
Orda bulunduğum esnada kadınlar, kocaman amcalar utana sıkıla ped sordular, yoktu. Öğle arasını zor getirdim, koşa koşa 30 tane ben, bir 20 tane de kulağına fısıldadığım arkadaşlarım aldık, 1 saatte bitti. 4-5-6 numara bebek bezleri yok diye kaç kişiyi gönderdik. Özellikle böyle hijyenik ve tek kullanımlık malzemeler sürekli tüketiliyor. Neredeyse her ilde yurtlarda, misafirhanelerde barınmaya çalışan depremzedeler var. Eğer imkanınız varsa, bulunduğunuz şehirde yardım dağıtan resmi kurumlara 1-2 demeden yardımda bulunursanız çok makbule geçer![]()
Anladım canım yinede dikkat etAz yemezsem kilo veremiyorum Saracim. Çok denedim. Dün arkadaslarla buluştuk aklıma gastrit gelmedi![]()
Afiyet olsun canım13 Mart Pazartesi
17.00
1 kurabiye
1 küçük çikolata
20.30
3 yk pilav
4 Yk börülce
2 yk brokoli salatası
1 portakal
1 küçük kase patlamış mısır
Su: 2,5 lt
Adim: 9554
Eki Görüntüle 3217531
sara_28
Zipzip-
Cordelia
Afiyet olsun canım14 Mart Salı
9.30 1 simit 1 dilim peynir 6 zeytin Yeşillik 3 sarma 1 kahve
11.30 1 elma
13.00 peynir zeytin Yeşillik sütlü kahve yarım ayva
16.00 2 kepçe kuru fasulye 1 bardak ayran bol yeşillik
20.00 yarım kepçe kuru fasulye 1 bardak ayran bol yeşillik
Zipzip-
Cordelia
sara_28
11645 adım içinde 1 saat zumba var
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bizim Konyaaltı Belediyesi bu konuda çok uğraş veriyor elimizden geldikçe destek olmaya devam canım.Canının sağlığı ablacım. Bugün çok farklı bir deneyim yaşadım gerçekten. Senin cevabınla bütün arkadaşlara duyurmuş olayım;
Orda bulunduğum esnada kadınlar, kocaman amcalar utana sıkıla ped sordular, yoktu. Öğle arasını zor getirdim, koşa koşa 30 tane ben, bir 20 tane de kulağına fısıldadığım arkadaşlarım aldık, 1 saatte bitti. 4-5-6 numara bebek bezleri yok diye kaç kişiyi gönderdik. Özellikle böyle hijyenik ve tek kullanımlık malzemeler sürekli tüketiliyor. Neredeyse her ilde yurtlarda, misafirhanelerde barınmaya çalışan depremzedeler var. Eğer imkanınız varsa, bulunduğunuz şehirde yardım dağıtan resmi kurumlara 1-2 demeden yardımda bulunursanız çok makbule geçer![]()
Geçmiş olsun canım. Vücudumuzu dinlememiz lazım. Kilo vermek harika bir duygu ama kararında olması lazım. Bu hafta sonu sirf kaptan olarak seni geçmek için uğraştım 1.2 verdim ama bana göre sağlıklı değildi bu. Yine sana yetişemedim.Bugün şekerim düştü sanırım öğlenden çok kötü oldum gözlerim karardı elim ayağım titredi sonra biseyler yedim ama kafam bir müddet yerine gelmedi şimdi daha iyiyim dinleniyorum birazdan menümü yazarım ama bugünkü menü biraz saçma oldu
Evet canım. Bir de ek olarak ıslak mendil.en çok ped, çocuk bezi ve iç çamaşırı ihtiyacı oluyor sanırım.