- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gerçektende benziyormuşuz canım benim antibiyotikler bitti midem bir nebze olsun rahat ama şimdide alerjiler başladı iki haftadır kortizon antihistamin derken çok yoruldum kaç defa acile gittim iğne yaptırdım sayısını hatırlamıyorum geçen hafta immunoloji ve alerji servisine gittim bir sürü test röntgen istediler sonuçlar bir ay sonra çıkacakmış ama ilaçların dozunu yükseltti doktor neyseki kontrol altına alındı ama hala hafiften devam ediyor bugün öğlendede halsiz oldum niye böyle oluyor anlamadım neyse geçecek. Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine alerji ihmale gelmez doktora görün istersenGüzel Saracim metabolizmamız hariç diğer sistemimiz çok benziyor ben de alerji ilacı alıyorum dün bütün gün boyunca hapşurdum burnum aktı ek olarak antibiyotik hala devam ediyor mide için. Verdiğim 1200 gramin 600 gramini geri almışım senin gibi artidaydim sabah. Cumaya pazartesi kiloma ulassam yeter. Haftada 500 Gr vereyim yeter. Kırmızı kaptanlığı bırak mavi kaptan bile olmayim çekişme dürtümü bastiramiyorum.@pastelfit gelirse belki devam ederim. Sağlık sorunları yaşamadan güzel güzel geçsin diyetimiz başka da bir isteğim yok.
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsun canım. Çok dengeli güzel bir menü.![]()
Ben de böyleyimGünaydın kizlar, tempo olarak yoğun günler geçiriyorum sanki, yani kafamı toplayıp birşey yapamıyorum gibi hissediyorum
Nasılsın güzel kaptanımGünaydın![]()
![]()
Gecikmeli olsa da ben de kutluyorum
Eline sağlık canım afiyetle ye.Karabuğday ekmeği yapmayı denedim kızlar. Çok kabarmasada fena olmadı.Aldigim ekmekler çok kalorili. Benim yaptığım kalori bakımından daha uygun.sogusun dilimleyip derin dondurucuya atacağım.krep yapacağım yarın da.lavas yapıp derin dondurucuya atayım diyorum. önümüz ramazan.
Aboo ne çok tetkikler varevet gerçektende benziyormuşuz canım benim antibiyotikler bitti midem bir nebze olsun rahat ama şimdide alerjiler başladı iki haftadır kortizon antihistamin derken çok yoruldum kaç defa acile gittim iğne yaptırdım sayısını hatırlamıyorum geçen hafta immunoloji ve alerji servisine gittim bir sürü test röntgen istediler sonuçlar bir ay sonra çıkacakmış ama ilaçların dozunu yükseltti doktor neyseki kontrol altına alındı ama hala hafiften devam ediyor bugün öğlendede halsiz oldum niye böyle oluyor anlamadım neyse geçecek. Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine alerji ihmale gelmez doktora görün istersen
bende cumaya pazartesi günkü kilomda olursam çok sevinecem.![]()
Menüm 13.03.2023
11:00 filtre kahve az sütle, 2 incir, 3 ceviz
13:30 tost sucuklu peynirli domatesli, Ayran
16:30 3 hurma, 1yk keten tohumu, 1yk yulaf, 7 badem, 1 bardak sütle (metebolizma hizlandirici shake)
18:45 2 adet tavuksis, bol Salata, 5yk yogurt
10.000 bin civari adim
2.5lt su
2 mil leslie
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Deprem sonrası enerji kaybı yaşıyoruz galiba. İnşallah yine canlanacakGrup çok sessiz sanki, hep mi böyle oluyor kızlaar? Napıyorsunuz ?
Geçmiş olsun bugün nasılsın?Günaydın kizlarohh bu sabah regl oldum çok şükür ama ağrım var biraz
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar
Peki 8 bin hic olmus muydu? 8 le 6 yı karistirmis olabilirim. Bilmemem imkansiz gibi cunku.
Ertesi gün yazinca sifirlamis malesef bugnki menümdede öyle olcak ayni gün yazmaliym menüleri yoksa unutuyormEline sağlık canim❤
Afiyet olsun canim adim resmi var mi
Yürüyüşe gidip geldim
Grup eskisi kadar sesli degil ben bile zor geliyorum artik![]()
Sagol kaptanimHarika bir menü Pinar. Metabolizma shakeni yarın kahvaltı olarak deneyeceğim.Afiyet olsun canım.
![]()
geçmiş olsun kuzumCanım kasık ağrım azaldı ama gece kızı tuvalete götürdüm,dönüşte kucagima alınca belimi acittim, sabahtan beri onun ağrısını çekiyorumneyse Allah başka dert vermesin geçecek bu da inşallah, sen neler yapiyorsun
Canim malesef bulamadm ya telfnda baktm eskiyi göstermiyor yada ben bilmiyorm tam olark bugn ve yarnin resmi yok ama leslie de yapiyorm 2 gündür 10bini geciyor zatenAdim resmini attın mı canım![]()