- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra cordelia şaşkın emoji koydu.Acıabadem kurabiyesi ve hurma kutusunu komidine koymustum. İksiinden birine saldiracaktim ama firsat olmadi. Olsa da yok yapamazdim. Ödül hakkim kalmadi. Az yesem olur da, kesilecek gibi degildim. söz verdim zaten basta cordise![]()
Geldim gelmeseydim iyiydiKimse yok mu len![]()
Yok canım, bu ara başlayamayacağım sağlık sıkıntım var onlar hallolsun öncefesang basladin mi?
aynıWilma11 kac kilo oldun kız?
Gölge etmesinler yeter biz mutluluğumuzu sağlayacak kapasitedeyizMutfaga gidemiyorum, usta var. Tatli krizi
Yukaridaki yaziyi yazali saatler olmus, gonderememisimyarim kalmis, neyse salla
Eline saglik zipzipim. Yine benim takimim önde
Allah kolaylik versin hepimize
Tesekkurler kaptanimiz
@Faunaa hos geldin kız
Afiyet olsun saracim
Erkekler uzmesin kadinlari
Keske uzmese yani
Konuyla alakasiz ama Ufacik seylerden mutlu oldugumuzu bal gibi biliyorlar.![]()
Kız ben bi gun sacmaladim sadece ve telafi ediyorum. Kiziyo musun bana yoksaSonra cordelia şaşkın emoji koydu.Eee ne yapsın cordelia
![]()
Açim ulen. Otomatige mi bagladin yeme sistemimi. O bi kereydi. Hatta onumuzdeki cuma da odul yok. Daha napim be cordisGeldim gelmeseydim iyiydi![]()
Aa tamam tamam bosver o zaman. Allah sifa versinYok canım, bu ara başlayamayacağım sağlık sıkıntım var onlar hallolsun önce
İyi bari
İyi ama erkeksiz kendi kendimize miGölge etmesinler yeter biz mutluluğumuzu sağlayacak kapasitedeyiz![]()
Teşekkür ederim canımMutfaga gidemiyorum, usta var. Tatli krizi
Yukaridaki yaziyi yazali saatler olmus, gonderememisimyarim kalmis, neyse salla
Eline saglik zipzipim. Yine benim takimim önde
Allah kolaylik versin hepimize
Tesekkurler kaptanimiz
@Faunaa hos geldin kız
Afiyet olsun saracim
Erkekler uzmesin kadinlari
Keske uzmese yani
Konuyla alakasiz ama Ufacik seylerden mutlu oldugumuzu bal gibi biliyorlar.![]()
Teşekkür ederim kaptanımCumaya eksiye düşersin canim❤
Değişimler hayırlı olsun kaptanim
Afiyet olsun canim ❤