- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsunHallederiz
Zipzip-
21 mart 2023
sabah 10.30
6 fındık, minik parça tohum kraker (ben yapmıştım)
öğlen 12.15
2 yk yulaf kepeği+süt+yumurta+dil peyniri ile yapılmış pankek
7 zeytin
söğüş+yeşillik
ara 16.10
2-3 yk yoğurt içine tarçın+1 ceviz+6 çiğ kuruyemiş+1 muz
akşam 19.20
1,5 kase sulu köfte, salata, 1 dilim karakılçık tbe, cevizli tarçınlı kabak tatlısı
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Çok güzel olmuş canım afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
Bir kase kelle paça çorbası
Öğle
İki tane lahmacun
Salata
Ayran
Akşam
Basmati pirinç pilavı
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş ve 10106 adım
Zipzip-
Cordelia
Hallederiz
Eki Görüntüle 3221718
çok şükür canım sen nasılsınG Goklerce geçmiş olsun canım bir an önce bitsin işin inşallah sağlıkla
aypare ackerman ah kuzum ya ,diyet yaparken mi oluyor?
Lavinia_98
60kiloyum naber canım
@Willemijn- 59 oldum aha da biyle göstertirim diyorsun hee( profil foton)
Çok teşekkür ederim canım inşallah biran önce biter ama uzun bir süreç beni bekliyor gibi,neyse ağrısız sizisiz olsun daG Goklerce geçmiş olsun canım bir an önce bitsin işin inşallah sağlıkla
Lavinia_98
60kiloyum naber canım
Sadece regl öncesi,regl olduktan sonra bir dahaki aya kadar hiç böyle bir şey olmuyor çok duygusalve aniden duygu değişimi yaşıyorumG Goklerce geçmiş olsun canım bir an önce bitsin işin inşallah sağlıkla
Lavinia_98
60kiloyum naber canım
ben de iyiyim şükür canımçok şükür canım sen nasılsın
inşallah canımÇok teşekkür ederim canım inşallah biran önce biter ama uzun bir süreç beni bekliyor gibi,neyse ağrısız sizisiz olsun da![]()
İşin tıbbi boyutunu bilemem canım ama şimdilik papatya çayı iç. En azından gerginliğini alır. Çok geçmiş olsun.Kızlar iyi akşamlar size hem derdimi anlatmaya hem içimi açmaya geldim. Belki yardımcı olacak birileri çıkar . Her ay adet ,regl olmadan önce gerçekten çok zor dönemler geçiriyorum. Pms falan değil çok daha farklı boyutlarda. Resmen kişiliğim ,hayata bakış açım değişiyor hiçbir şeyden zevk alamıyorum, en yakın arkadaşımla sürekli kavga ediyorum bambaşka biri oluyorum ,çarpıntı falan da yaşıyorum anksiyete gibi kafama hep olumsuz düşünceler geliyo yazmaya kalksam anlatamam. İştahım dahi gidiyor Öğlen 2de yediğim yemekleyim 1 gr midemden bir şey geçmez iştah falan yok zaten. Az önce de ben niye böyleyim diye ağladım. Ne yapacağımı şaşırdım
yani diyet yaptığın süreçte mi oluyor canım, örneğin istediğini yerken daha mı rahattınSadece regl öncesi,regl olduktan sonra bir dahaki aya kadar hiç böyle bir şey olmuyor çok duygusalve aniden duygu değişimi yaşıyorum