- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Var canım. Mavi takımdasin. Atmasanda olur biz kazanacağız yorulmaKızlar adımlar var mı yok mu ona göre kalkıp yürüyeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım. Mavi takımdasin. Atmasanda olur biz kazanacağız yorulmaKızlar adımlar var mı yok mu ona göre kalkıp yürüyeyim![]()
Afiyet olsun canımBugünün menüsü
İftar
1 kase mercimek çorbası
120 gr haşlanmış dana eti
1 küçük kase basmatii pilav
Az önce 1 avuç fıstık yedim
Suyu yatana kadar 2 geçmeye çalışıcam
Ladygreenlimo
Zipzip-
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlımCordelia kaptanım
2 Nisan Pazar menüm
Kahvaltı(11.00)
2 YK kaymak,1tk bal, deri peyniri 2 dlm, avucum kadar yufka ekmeği( yumurta başlamıştım ama bekleyemedim haslanmasiniakşam yedim ben de)
Sonrasında evi süpürüp sildim,kanepeleri falan iterken kesin yanmıştır yediklerim
15.30 filitre kahve,3 hurma, 2 ceviz, 1 YK leblebi
19.20
1 kase tarhana çorbası, 2 dilim etli ekmek, 1 h yumurtadan salata, 1kase salata, çay
2 lt su, 8000 adim(15 dk senin hatunlarla popo salladım ama nasıl terletiyor hala aklım almıyorben hoplayıp ziplardim o teri atmak için)sonra 5 dk da zumba yaptım ama saat 12 olunca bıraktım,yarına artik
Zipzip-
Kolaylıklar diliyorum sana canım Allah yardımcın olsunCümleten hayırlı geceler
Gündüz üç çocuk ve ev işleriyle ancak başa cikabiliyorum,bir de çalışmaya başladım.Okumaya çalışıyorum ama arada goremedigim çok da yazı oluyorçok konuşmayın e mi aklım kalıyor
![]()
Sağol kaptanım bugünlük bu kadar yetti miğde küçülmüş fazlasını alınca rahatsız ediyor artık..Afiyet olsun kaptanım. Az yemişsin sanki.Ben çok yiyorum ondan gram gram gidiyor
![]()
Amin en azından şimdi 90-95 olurdum buralardan yukarı çıkmıyorum dediğin gibiSağol kaptanım bugünlük bu kadar yetti miğde küçülmüş fazlasını alınca rahatsız ediyor artık..
olsun kaptanım gram gram kurtulacağız bu fazlalıklardan yeterki devam edelim![]()
Evdeyim tatlımKraliçem nerdesin sen![]()
Afiyet olsun canim❤Ladygreenlimo
Zipzip-
02 Nisan 2023
sahur 04.50
peynirli brokoli tost (hamuru; yumurta+brokoli+1 yk karabuğday unu+ 1 yk yoğurt)
7 zeytin
domates biber
iftar 19.45
köfteli patlıcanlı Antep kebabı (dünden)
2 kepçe tahıl çorbası
salatalık domates jalepino
1 dilim sorgum ekmeği (glutensiz)
1 dilim muhallebili güllaç
sahurdan yatana kadar 1,5 lt den fazla su
güllacı ben yaptım. içinde rafine şeker yok. konsantre elma suyu var. muhallebisinde mısır nişastası ve sorgum unu var.
Afiyet olsun kaptanim ❤2 Nisan
Sahur
2 yumurta
1 dilim kadar kete
Akşam
1 fırın tavuk but 1 fırın patates
Az lahana turşusu
Az salata
2 sarma
Avuc içi kadar pide (annem yapmış)
Ladygreenlimo
Zipzip-
Ara 2 kayısı 2 kuru incir yiyeceğim.
Sahur yapmayacağım inşallah![]()
Afiyet olsun canim❤Bugünün menüsü
İftar
1 kase mercimek çorbası
120 gr haşlanmış dana eti
1 küçük kase basmatii pilav
Az önce 1 avuç fıstık yedim
Suyu yatana kadar 2 geçmeye çalışıcam
Ladygreenlimo
Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤Cordelia kaptanım
2 Nisan Pazar menüm
Kahvaltı(11.00)
2 YK kaymak,1tk bal, deri peyniri 2 dlm, avucum kadar yufka ekmeği( yumurta başlamıştım ama bekleyemedim haslanmasiniakşam yedim ben de)
Sonrasında evi süpürüp sildim,kanepeleri falan iterken kesin yanmıştır yediklerim
15.30 filitre kahve,3 hurma, 2 ceviz, 1 YK leblebi
19.20
1 kase tarhana çorbası, 2 dilim etli ekmek, 1 h yumurtadan salata, 1kase salata, çay
2 lt su, 8000 adim(15 dk senin hatunlarla popo salladım ama nasıl terletiyor hala aklım almıyorben hoplayıp ziplardim o teri atmak için)sonra 5 dk da zumba yaptım ama saat 12 olunca bıraktım,yarına artik
Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim ❤
Hosgeldin ElhoşummEvdeyim tatlım
Bu aralar uyku problemi yaşıyorum. Sabah yedide uyuyup öğleye doğru uyanıyorum Allah affetsin biraz uykuya tutturuyorum orucu ama elimde değil.Biyolojik saat şaştı iyice.