- 10 Mayıs 2023
- 1.203
- 5.415
- 78
- 45
Ben de AnkaraaaaAntalya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de AnkaraaaaAntalya![]()
Ay benim tansiyonum zaten hemen düşer limonu az sıktım o düşürüyor sıkı diyet yapinca da spora enerji kalmiyor ya spor yapacaktımHem de nasıl attırıyor dukan birası o yalnız tansiyonuna dikkat et canım benim dehşet derecede tansiyonumu düşürmüştü iki günden bir şey olmaz ben abartmışım o zamanlar :))))
Gayettt iyi gidiyorsun caneeyyy hep içmişsin su gibi eriyecen yaavvvvvböyle devammm20 MAYIS
SABAH 10:00
limonlu su
KAHVALTI 11:00
1 dilim ekmek
Az peynir
1 yemek kaşığı menemen
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ARA 12:30
türk kahvesi
8-10 kavrulmuş badem
ÖĞLE 15:00
bir kase yoğurt kürü
5 badem
ARA
17:00 yeşil çay
Yoğurt yada ayran
AKŞAM 19:00
Salata
Bol su bitki çayları
Bugün evde olduğum için zor geçicek herşey elimin altındakorkuyorum @Zipzip-
Elhan
Jou
Benimde cok bulandırıyo nedense yaYaz kış soğuk su içerim. Ilık su midemi bulandırıyor.bende mazeret çok.
Sen su iç de bu daha kolay.![]()
Amacımız erimek içelim eriyelimGayettt iyi gidiyorsun caneeyyy hep içmişsin su gibi eriyecen yaavvvvvböyle devammmşu tahin pekmezi bırakalum kenara
Akşama corbada icebilirsin yanına salata bitek zor durursun sonra
Bayagı katı bir diyet uyguluyorsun20 MAYIS
SABAH 10:00
limonlu su
KAHVALTI 11:00
1 dilim ekmek
Az peynir
1 yemek kaşığı menemen
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ARA 12:30
türk kahvesi
8-10 kavrulmuş badem
ÖĞLE 15:00
bir kase yoğurt kürü
5 badem
ARA
17:00 yeşil çay
Yoğurt yada ayran
AKŞAM 19:00
Salata
Bol su bitki çayları
Bugün evde olduğum için zor geçicek herşey elimin altındakorkuyorum @Zipzip-
Elhan
Jou
Ben bu hafta listede olmasam olur mu ?Masterfit Listemiz
Jou
Elhan
FirstLady_
ozlemon
@Jasminium84
Tesnim1903
MAKE UP_
menekse_kokusu
Childdevelopment
S Suskunkardelen
@Meryem1306
@60kiloyum
suspushanimcim
Yeni etabimizda bu listeye dahil olmayacak arkadaşlarimiz yazarsa sevinirim
Veya eklenmesini isteyen varsa
Zayıflamak istiyorum ben makyözüm oyuncularla çalışıyorum ve şık olmam güzel gözükmem gerekiyo kilo alınca eşofmanla gidiyorum sete buda beni mutsuz ediyoBayagı katı bir diyet uyguluyorsun![]()
Şifa ollsunnnTeşekkür ederim canım![]()
Yaaaaaa oyuncularla bideeeZayıflamak istiyorum ben makyözüm oyuncularla çalışıyorum ve şık olmam güzel gözükmem gerekiyo kilo alınca eşofmanla gidiyorum sete buda beni mutsuz ediyo![]()
Canim benim geldim .haftasonu arti uc cocuk biraz zor geliyorum
Dün baya dağıttım ama toparlayacagim inşallah.. bugün daha iyiydi yarın çok daha iyi olacak inşallahBen mavi takımmm kaptanınızzzz
Buhaftamız bol bol eksiğimizz olsunn
Hayırlısıyla güzel kiloları vereliimmm fitt bi garu olalımmm
Duşmanlarımızı çatır çuturr çatlatalımmm
Elhan
MAKE UP_
menekse_kokusu
@Jasminium84
@60kiloyum
@Meryem1306
Yaaa evet ben unumu elemiş eleğimi asmışım herkesi kendim gibi sanıyorumCanim benim geldim .haftasonu arti uc cocuk biraz zor geliyorum![]()
Bu hafta da beraberiz canim insallah güzel sonuçlar veririm sana
Bu mesajı okurken bile suya niyetlendim.Şifa ollsunnn
Maviş takım bu hafta sizi ezip geçecekozlemon
FirstLady_
suspushanimcim
S Suskunkardelen
Childdevelopment
Tesnim1903
Hosgeldiniz kirmizi takima kizlar . Gexen hafta cok guzel kilolar verdik bu haftada kopmuyoruz yarisa devam cok daha guzel kilolar verip yaza incecik girecegiz insallah.
Gecen hafta dostluk havasindaydi ama sanki bu hafta biraz rekabet olacak gibi hadi bakalim kizlar mavi takima kim daha cok kilo verecek gosterelim hepimize guveniyorum basaracagiz![]()
Bir İstanbul kadar masal şehri olamasak da yazları niyeyse çok tercih ediliyoruzHee güzel nem-leketben antalyada yaşayamamm istanbuldan çok nem var ordaa