- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahaaaaaMaviş takım bu hafta sizi ezip geçecekeriyen yağlarimizdan ayağınız kayıp bir yerlerinizi incitmeyin
![]()
Güzelll kuzumm hattaa leblebi ve ayranla beraber yatmadan önce içersen bagırsakları çalıştırır ve tok tutarr
Kızcağız bizi izleyecekti direkt canlı yayına girmiş![]()
Basaracgiz , eriyecegiz.ozlemon
@Limoni026
suspushanimcim
@Suskunkardelen
@Kevssooo
@Tesnim1903
Hosgeldiniz kirmizi takima kizlar . Gexen hafta cok guzel kilolar verdik bu haftada kopmuyoruz yarisa devam cok daha guzel kilolar verip yaza incecik girecegiz insallah.
Gecen hafta dostluk havasindaydi ama sanki bu hafta biraz rekabet olacak gibi hadi bakalim kizlar mavi takima kim daha cok kilo verecek gosterelim hepimize guveniyorum basaracagiz![]()
Air baglerim sağlam diyorsun yaniAhahaaaaa![]()
Olacak hersey cok daha güzel olcakDün baya dağıttım ama toparlayacagim inşallah.. bugün daha iyiydi yarın çok daha iyi olacak inşallah![]()
Hem de nasıl pofidik pofidik yumuşak iniş yaparımAir baglerim sağlam diyorsun yani![]()
Bugünü senin hatrina ben görmezden gelirim canım.
Ya elimden geleni yaparım. Sadece bugun haric . Bugun arkdaslarla bulustuk ve hem de kitap kulubu için bulusmustuk bol yemeli icmeli geçti
Basaracgiz , eriyecegiz.![]()
Patlatma daKırmızı takım
Hem de nasıl pofidik pofidik yumuşak iniş yaparım![]()
Canım yarın başlar yakalarsın motivasyonunu düşürme sakın
Ya elimden geleni yaparım. Sadece bugun haric . Bugun arkdaslarla bulustuk ve hem de kitap kulubu için bulusmustuk bol yemeli icmeli geçti
Basaracgiz , eriyecegiz.![]()
Bende sini uyutuyom bebeyiiiMenumu de sporumu da geç vakit yazacağım. Daha bebeler uyumadi.![]()
Teşekkür ederim. lavassiz ev yapımı. Tekrar birsey yemem sanırım.Güzelll kuzumm hattaa leblebi ve ayranla beraber yatmadan önce içersen bagırsakları çalıştırır ve tok tutarr
Çiğ köftemiz dürumsüz ve marulla yendiyse harikaadımda şahanee güzel gidiyorsun
![]()
Yok hayır yeme canımm baya seyler yemissin çünkü bol su iç istersen zerdeçallı zencefilli limon yoğurt kürü yapabilirsinTeşekkür ederim. lavassiz ev yapımı. Tekrar birsey yemem sanırım.![]()
canım benim çok teşekkür ederim ama ben bu hafta katılmayacağım. yoğunluğum var şu an adapte olamıyorum. elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım.Ben mavi takımmm kaptanınızzzz
Buhaftamız bol bol eksiğimizz olsunn
Hayırlısıyla güzel kiloları vereliimmm fitt bi garu olalımmm
Duşmanlarımızı çatır çuturr çatlatalımmm
Elhan
@MAKE UP_
menekse_kokusu
@Jasminium84
60kiloyum
@Meryem1306
yeni gördüm kusura bakma canım. eline, emeğine sağlıkMasterfit Listemiz
Jou
Elhan
@Limoni026
ozlemon
@Jasminium84
@Tesnim1903
@MAKE UP_
menekse_kokusu
@Kevssooo
@Suskunkardelen
@Meryem1306
60kiloyum
suspushanimcim
Yeni etabimizda bu listeye dahil olmayacak arkadaşlarimiz yazarsa sevinirim
Veya eklenmesini isteyen varsa
Misafirlermi geleyycanım benim çok teşekkür ederim ama ben bu hafta katılmayacağım. yoğunluğum var şu an adapte olamıyorum. elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım.