- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Teşekkür ederim canıımm bir de yürüyüş olabilseydi daha güzel olacaktı ama neyse.. Yarın havayı güzel buldugum anda direkt atacagım kendimi dışarıKusursuz bir menü olmuş canım afiyetler olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canıımm bir de yürüyüş olabilseydi daha güzel olacaktı ama neyse.. Yarın havayı güzel buldugum anda direkt atacagım kendimi dışarıKusursuz bir menü olmuş canım afiyetler olsun![]()
Hiç kaçamak yapmamış20 Mayıs
11.00 Omlet, çeri , salatalık, iki kayısı, iki çilek , bir dilim peynir
13.00 Türk kahvesi
15.00 Bir kase çilek
18.00 Fırında tavuk , bir dilim patates, üç kaşık bulgur pilavı, salata
20.00 Nektarin
Üç litre su
Mavikus_
Eki Görüntüle 3250442
Ben de yürüyemedim bugün yarına artıkTeşekkür ederim canıımm bir de yürüyüş olabilseydi daha güzel olacaktı ama neyse.. Yarın havayı güzel buldugum anda direkt atacagım kendimi dışarı![]()
Hiç birimiz yalnız değiliz bilessinizzz![]()
Beybimm 60 kiloyum olan ara verdim dedi birsure dedi ben alabilirim istersen oyle oluyomuSerbest still olarak ekleyelim canım. Menü bildirimini bekliyorum.![]()
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
Serbest stilde nasıl oluyor pekiSerbest still olarak ekleyelim canım. Menü bildirimini bekliyorum.![]()
Kaptanın ben değelmiyim20 Mayıs
11.00 Omlet, çeri , salatalık, iki kayısı, iki çilek , bir dilim peynir
13.00 Türk kahvesi
15.00 Bir kase çilek
18.00 Fırında tavuk , bir dilim patates, üç kaşık bulgur pilavı, salata
20.00 Nektarin
Üç litre su
Mavikus_
Eki Görüntüle 3250442
Kııız bu neee sırf detoks sırf açlık. öğünlerine ekmek arası bi şeyler ekle20 mayıs
Sabah;10.00
Aç karna;Tarçınlı türk kahvesi(09.00)
Yumurtalı bol kıvırcıklı salata
Ananaslı yeşil çay
Ara öğün : 1 yarım muz
Filtre kahve
Akşam yemeği için 17.00
2 dolu tabak maydanoz corbası
Karışık kıvırcık salata
21.00 ;yoğurt kürü zencefil zerdeçal pulbiber limon
1.5 litre su
Elhan
Mavikus_
Yememm ben bunlarrıııKııız bu neee sırf detoks sırf açlık. öğünlerine ekmek arası bi şeyler ekleafiyet bal şeker olsun
![]()
Bu sabah takımlar belirlendi Mina ( Kırmızı ve Mavi takım seçmelerimiz.) Yarişmaya dahil olmak istiyorum dersen kaptanlara rica ederim birine ekleriz. Serbest stil uzaktan yarışmayı izler diyetine başlarsin canım.Serbest stilde nasıl oluyor peki
Misafirlikteydim, simdi geldim eve hemen yazıyorum Canım![]()
Afiyet olsun Mina20 Mayıs
09.30: 1/4 patates böreği (patates, un ve yumurta karışımıyla yapilandan)
2 dilim peynir
4 zeytin
1 yk bal
Çay
15.00: 2 hurma
17.00: 2 sıkım çiğ köfte
2 kase mercimek çorbası
Bolca yeşillik, domates, salatalik
1 bardak ayran
19.00: 1 ceviz
5-6 adet kuru üzüm
çay
1 lt su tam olmamış bile olabilir. Bugün su icmeyi unuttum![]()
Yarışma daha heyecanlı olmaz miBu sabah takımlar belirlendi Mina ( Kırmızı ve Mavi takım seçmelerimiz.) Yarişmaya dahil olmak istiyorum dersen kaptanlara rica ederim birine ekleriz. Serbest stil uzaktan yarışmayı izler diyetine başlarsin canım.
Doymadım çünkü, şu an da karnım gurulduyor inanınAfiyet olsun MinaGüzel menü. Çorba niye iki kâse
![]()
Hiç kaçamak yapmamışpeeehhhh
![]()
Canım yoğurt ye salatalık varsa içine dogra cacık gibi olur.Doymadım çünkü, şu an da karnım gurulduyor inanınMisafirlikte ancak bu kadar tutabildim kendimi