Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımsınnnCanım yasemin nedense aklıma geldin bi bakayım dedim. yazdıklarına üzüldüm. Rabbim yolunu açsın zorunu kolaylaştırsın. her zorlukla beraber bir kolaylık vardır muhakkak. bi
kapı kapanır diğeri açılır kapatma kendini. geçecek inşallahkırık kalbinden öpüyorum balım
![]()
Aaa öyle mi, sen kaç kilosun canımTeşekkür ederim canım
Amin ablacım sağ olasın
Vaaav maşallah
Sonunda birbirimizi yakalamışiz
Canım yeni gordum, cuma bı sure ara vereceğimi yazdigim için hiç bakmamıştım buralara![]()
Mavikus_ um nasıl yapsak? Tam da sınav haftası okul da yoğun olacak bu hafta
![]()
Canım kendim uydurdumm maydanoz sapları falan cok vardı atmadım maydanozda vardı kırmızı mercimekAfiyet olsun , maydanoz çorbası nasıl Tarif var mı?
Bizimki de acti şimdi gönül dagini![]()
Cipsiyii unutalımm
Amaa yürüyüşle çok güzel kapatıyorsunn onlar yesinn onlar alcak ama sen incecik olcaksınn tempo gibi yürüyüşAilecek yürüyüşe çıktık, onlar simit kahve yiyor ,ben şu![]()
Kevsoooo canım çok sevindim daha dur bak ne olacak. Sürekli tartılmak sana iyi gelir mi gelmez mi ona göre davran lütfenGünaydın kızlarbugün 78.6 çıktım çok mutluyum yarin sabah hedefim 78.0
![]()
Oooo harikasın tatlışım bunların karşılığını alacaksın biliyorsunAilecek yürüyüşe çıktık, onlar simit kahve yiyor ,ben şu![]()
Listeye not alırım tatlım. Sen işine odaklan. Bu süre zarfında sağlıklı beslen olur muTeşekkür ederim canım
Amin ablacım sağ olasın
Vaaav maşallah
Sonunda birbirimizi yakalamışiz
Canım yeni gordum, cuma bı sure ara vereceğimi yazdigim için hiç bakmamıştım buralara![]()
Mavikus_ um nasıl yapsak? Tam da sınav haftası okul da yoğun olacak bu hafta
![]()
Masterfit Yarışması 70.Etap | 19.05 | 26.05 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
![]() | 68.2 | |||
![]() | 75.6 | |||
![]() | 70.2 | |||
![]() | 64.4 | |||
S Suskunkardelen | 62.7 | İzinli | ||
![]() | 79.5 | |||
![]() | 75.6 | |||
Mavi Takim | ||||
![]() | 75.1 | |||
![]() | 62.7 | |||
![]() | 71.8 | |||
![]() | 92.1 | |||
M Meryem1306 | 85.90 | |||
![]() | 63.85 | |||
![]() | 70.3 | |||
Ben henüz detoks yapacak gibi değilim canım ama sen ne yapacağımızı söyle bize aklımızda bulunsun3 günlük kabak detoxuna giriyorumm varmı benimle olan![]()
Canım öğlen yemeği ve aksam yemeği için tüketiyorsun 3 günBen henüz detoks yapacak gibi değilim canım ama sen ne yapacağımızı söyle bize aklımızda bulunsun![]()
Geliyor geliyor yarin sabah son tartilayim sonra cumaya kadar yokKevsoooo canım çok sevindim daha dur bak ne olacak. Sürekli tartılmak sana iyi gelir mi gelmez mi ona göre davran lütfenhadi tatlış bir düzen tutturdun mu gerisi çorap söküğü gibi gelecek
![]()