- 25 Ağustos 2019
- 62.079
- 118.628
- 698
- 31
Ayyy harika canımmm ben yaptım yedimm bakalımm neler olcakkJou Kaptanım dün 2 kilo kabak aldım. Bu haftaki menüm kabak içerikli olacak. Detoksunuza ucundan eşlik edebilirim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy harika canımmm ben yaptım yedimm bakalımm neler olcakkJou Kaptanım dün 2 kilo kabak aldım. Bu haftaki menüm kabak içerikli olacak. Detoksunuza ucundan eşlik edebilirim
![]()
Öğlen baya karbonhidratlarr ama akşam için iyi fikir canımm21 Mayıs
11.00: 1/4 patates böreği
2 dilim tb ekmek
1 yk bal
3 zeytin
4 yk menemen
2 dilim peynir
Çay
16.00: 2 yk kremalı mantarlı makarna
19.00: Yarım elma+yarım armut+ tarçın+kakao karışımı
1,5 lt su
Jou
Aa hayırlı olsun zipzipimUzun zamandir düşünüyordum ama sonunda işe girmeye karar verdim 6 gündür çalışıyorum çalışırken telefona bakamiyorum eve gelincede yorgunluktan zaman bulamiyorum
Elhan kaptanıma hersey icin teşekkür ederim yarışmayi devam ettirmis son sayfalarda gördüm
![]()
Yaaa yavru kolay mı sandın21 mayıs
Sabah;11.00
Limonlu su
1 dilim peynir
Haslanmış yumurta
Tereyağ
1 tam bugday ekmek
Ara öğün : 1 yarım muz
Filtre kahve
Dukan birası(maden suyu yesilcay limon)
Akşam yemeği için 18.00
Kabak detoxu
Ama acımdan başım döndü kessin diyede
Labneli buğday ekmek yedim (20.30)
1.5 litre su
Eki Görüntüle 3250699 Eki Görüntüle 3250700
Ay kızlar kabak detoxu çok zor birşeymiş resmen![]()
Hayırlı uğurlu olsun yeni işin canımUzun zamandir düşünüyordum ama sonunda işe girmeye karar verdim 6 gündür çalışıyorum çalışırken telefona bakamiyorum eve gelincede yorgunluktan zaman bulamiyorum
Elhan kaptanıma hersey icin teşekkür ederim yarışmayi devam ettirmis son sayfalarda gördüm
![]()
Yaaa nebiliyim vazgecicem gibiYaaa yavru kolay mı sandınben iki gün yapmıştım ama baya zordu fakat eminim değecek sonucu görünce
![]()
Adımlarınlaaa yediklerin kalorisini yakmış oldun canım21 mayıs menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile salata 2 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öğle kumru
Ara 1 nektari 6 fındık
Akşam 2 parça tavuk ızgara Salata 1 sb ayran
2 litre su
8965 adımJou
İnşallah öyledir canımAdımlarınlaaa yediklerin kalorisini yakmış oldun canım![]()
Canım kaptanım seni görmek ne güzel ama yetişemedim eksik adimim vardı yürüyüşe çıkayım geç olmadan dedim. Yeni işin hayırlı olsun.Uzun zamandir düşünüyordum ama sonunda işe girmeye karar verdim 6 gündür çalışıyorum çalışırken telefona bakamiyorum eve gelincede yorgunluktan zaman bulamiyorum
![]()
Teşekkür ederim canim bende sizleri özledimAa hayırlı olsun zipzipimözledik senii
![]()
Teşekkür ederim canimHayırlı uğurlu olsun yeni işin canım![]()
Hosgeldin aramiza bu hafta dahil degilsin ama sende yaristaymis gibi devam et cuma günü yeni etapta dahil olursunYarışmaya dahil değilim dimi napıyım ben ortada zıplayım mı menülere cöö diyip kaçıyımyarın tartılırım regl oldum ama enazından başlarım biyerden
Teşekkür ederim ablacım hersey için ❤❤❤❤Canım kaptanım seni görmek ne güzel ama yetişemedim eksik adimim vardı yürüyüşe çıkayım geç olmadan dedim. Yeni işin hayırlı olsun.![]()
Senin adına çok mutlu oldum. Rabbim kolaylık versin
Gözün de arkada kalmasın. Takımlarımızı kurduk sen devralincaya kadar devam inşallah.
![]()
Sudansebep cumaya kadar menü paylaşıp beni etiketleyebilirsin. Seni hiç ortada bırakır mıyızYarışmaya dahil değilim dimi napıyım ben ortada zıplayım mı menülere cöö diyip kaçıyımyarın tartılırım regl oldum ama enazından başlarım biyerden
Yaaa gelişin çok mutlu ettiTeşekkür ederim ablacım hersey için ❤❤❤❤