- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beybiimmm cuma ya bomba gibi geliyorsunnn
Canım geçen hafta iyi kilo verdik. Vücut kendini dengeliyor hormonlar yeni vücuda göre salgılanacak kontrol durumunda şu an. Ben kendim için bunu bekliyordum. Biz ayarı bozmadan yola devam edelim. Kilo verme süreci sağlıklı bir şekilde devam edecek. Yine de tebriklerimi kabul et.
Doğru söylüyorsun kaptanım.Beybiimmm cuma ya bomba gibi geliyorsunnnolabilirvucut bazen bi durur tekrar harekete geçer
benim 1 hafta duraksamıştı
FirstLady_
Canim Elhanimm cok tesekkur ederim insallah cuma tartisinda daha guzel sonuclar alirizCanım geçen hafta iyi kilo verdik. Vücut kendini dengeliyor hormonlar yeni vücuda göre salgılanacak kontrol durumunda şu an. Ben kendim için bunu bekliyordum. Biz ayarı bozmadan yola devam edelim. Kilo verme süreci sağlıklı bir şekilde devam edecek. Yine de tebriklerimi kabul et.gelin pastası insaflı davranmış bu arada
![]()
Tebrikler Minacim senin adına ben de uçuyorum şu an harikasınCuma: 92,1 dim
Bugün: 91,4![]()
Tabi ki güzel sonuçlar alacağız.Canim Elhanimm cok tesekkur ederim insallah cuma tartisinda daha guzel sonuclar alirizBende seni tebrik ederimm
Cok kucuk yedim amaa
![]()
evet evet.. aslında daha fazla bekliyordum sağlam yedim yani..Kızlar canlarınızı sıkmayın. Kontrol tartisini tam da bunun için yapıyoruz. Hafta içi önlemimizi alalım dikkat edelim diye.Şok diyetler yaparak metabolizmamızı yavaşlatmayalim. Sebze , protein ve sudan destek alabiliriz. Cumaya kadar eksi goreceginize inanıyorum yeter ki karbonhidrat ve kacamaklardan uzak duralım.
![]()
Tabi ki güzel sonuçlar alacağız.
-100 de -1000 de olsa eksi eksidir![]()
Gereği yapılacaktır eminim tatlımevet evet.. aslında daha fazla bekliyordum sağlam yedim yani..
neyse cumaya kadar telafi ederim ben onu ya![]()
![]()
![]()
az sonra yapıyorum bildirimimiozlemon
Childdevelopment
Tesnim1903
Jasminium84
M Meryem1306
MAKE UP_
Kahvaltıdan önce tartı bildirimi almayı unutmayalım![]()
Tammmm iste olsunnhaftada birgün bile ödüllenebilirsinn dün böyle yendiyse bugün güzel bi bol protein alıyoruzz daha yeni baslıyoruz en önemlisi cuma günü bol eksiğin olsun canımmcuma: 62,70
bugün: 63,10
fark: +400
dün inanılmaz kötü beslendim ama bugün şahane bir salata hazırladım kendime ton balıklı, yumurtalı booolllll yeşillikli, yanına da güzel bir çorba dünü dengeleyeceğim
cumaya eksiyim canımm kaptanımm
Jou