- 10 Mayıs 2023
- 1.203
- 5.415
- 78
- 45
canım o iki gün giremeyeceğini söylemişti yarın gelir büyük ihtimalleMAKE UP_ canım nerelerdesin yoksun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o iki gün giremeyeceğini söylemişti yarın gelir büyük ihtimalleMAKE UP_ canım nerelerdesin yoksun
Günaydıınngeldiim. Haırlığımız yeni bittiiiMAKE UP_ canım nerelerdesin yoksun
Aa trans olmuşumTransferler her iki takım için de hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 70.Etap 19.05 26.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım @Mavikus_ KAPTAN 68.2 ozlemon
75.6 @suspushanimcim 70.2 @Limoni026 64.4 MAKE UP_ ( transfer)
63.85 @Kevssooo 79.5 @Tesnim1903 75.6 Mavi Takim Jou KAPTAN
75.1 @Jasminium84 62.7 Elhan
71.8 @Mina45 92.1 @Meryem1306 85.9 @Lavinia_98 (transfer) 72.1 @menekse_kokusu 70.3 ![]()
Ne hazırlığı kizGünaydıınngeldiim. Haırlığımız yeni bittiii
Anamm kaçırmışım kızzcanım o iki gün giremeyeceğini söylemişti yarın gelir büyük ihtimalle![]()
Geldiiimmmcanım o iki gün giremeyeceğini söylemişti yarın gelir büyük ihtimalle![]()
oyuncuların makyajları falan genel hazırlık diyoruzNe hazırlığı kiz![]()
Rica ederim
Hoş geldin sihirli ellerimGeldiiimmm
oyuncuların makyajları falan genel hazırlık diyoruz![]()
Geç saatte bir şeyler ikram ettiler di miGünah çıkarmak istiyorum![]()
Yaa canım ne güzel bi karşılama teşekkür ederimHoş geldin sihirli ellerim![]()
ÖzlendinYaa canım ne güzel bi karşılama teşekkür ederim![]()
Ekmek yerine badem ceviz, çiğ fındık ye tatlım.Aynen kendi kendineyken canın sürekli bişey istiyor.Burada olmadan olmuyor.Çölyak beslenme iyi de ekmeği çok kalorili Elhanım iki dilim ekmek bir tam beyaz ekmek kalorisinde.Birakmaya çalışıyorum zorlanıyorum
Trans olma bebiAa trans olmuşum![]()
Trans olma bebi![]()
hoşgeldiiiin tatlışııım özlemişiz eveeetGeldiiimmm
oyuncuların makyajları falan genel hazırlık diyoruz![]()
canım hiç önemi yok ızgara yediysen zaten sorun değil. öbür türlü de bugün yarın telafi edersen hemen durum düzelir sıkma canını bebişimmmİznimin ilk günü çok güzeldi 2. Günü idare ederdi dün kahvaltı çok az yaptım sonra akşama kadar bişey yemedim çünkü eşim mangal yspıcaktı aklam yemeğini 10 da yedim![]()