Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım çabuk düzelirimhoşgeldiiiin tatlışııım özlemişiz eveeet
canım hiç önemi yok ızgara yediysen zaten sorun değil. öbür türlü de bugün yarın telafi edersen hemen durum düzelir sıkma canını bebişimmm
Ebru Şallı in 12 dk da 15cm incelme videosu ama video 16 dk sürüyorCanim hangi uygulamada veya youtubden yapıyorsun bende yapayım benimde basen popo var![]()
Senin ne kadar dirayetli olduğunu mantıda gördüm ben canımUmarım çabuk düzelirim![]()
Ayy bende ona baktım azönceEbru Şallı in 12 dk da 15cm incelme videosu ama video 16 dk sürüyor![]()
Makyözcü yaavvvv kimlere yaptınGeldiiimmm
oyuncuların makyajları falan genel hazırlık diyoruz![]()
Türk değiller lübnanlı suriyeli dubaili araplar yaniMakyözcü yaavvvv kimlere yaptın
Oooo vayyyTürk değiller lübnanlı suriyeli dubaili araplar yani
Yok yok ojadardan bişey olmaz 2 köfte 2 dilim ekmek yemişsin gibi düşünayy kızlar öğlen etli ekmek yaptırdık okulda çok önceden verilmiş bir sözdü mecbur katıldım ama üzülmeyim dimiiii iki parça yedim normal pide gibi değil ince iki uzun parça akşama sebzeyle telafi etmem gerek![]()
yaa vallahi doğru söylüyorsun zaten yağsız kupkuru olmuştu :)Yok yok ojadardan bişey olmaz 2 köfte 2 dilim ekmek yemişsin gibi düşün
yaa vallahi doğru söylüyorsun zaten yağsız kupkuru olmuştu :)
gonk ne ola ki :))))3 dekerlek gonk yedim gonklar hakkında ne düşünüyorsunuz?![]()
Afiyet olsun kevsocum şifa olsun.
Bize eğlenceli, kendisiyle, etrafiyla barışık insanlar lazımkırmızı takıma transfer olmuşum arada böyle espriler yapmayı seviyorum çok eğlenceli bi insanım ben
![]()
Tokluk süresini birazcık uzatıyor ama paketli işlenmiş gıdalar yeme taraftarı değilim. Onun yerine yağsız patlamış mısır tercih edilebilir.3 dekerlek gonk yedim gonklar hakkında ne düşünüyorsunuz?![]()
Ödemin bir çok sebebi var canım. Moral bozukluğu bile yapıyor. Bol sıvı , ödem attırıcı sıvılar , besinlerden yardım alınabilir. Maydanoz doğrudurBide ödem yaptım şimdi aranızda kesin yedi kaçamaklar yaptı diyen olucak ama kaçamak yapmadım ve yemedim yüzüm ellerim bile şişti neden ne yaptı hiç bi fikrim yok olsun diyete tam gaz devam biraz maydanoz tüketimini arttırırız olur biter tavsiyesi olanı memnuniyetle dinlerim![]()