- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Yaa sorma nazar nazarBuhafta herkeste var birsey canım gram eksilmiyo cogumuz +oluyo resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sorma nazar nazarBuhafta herkeste var birsey canım gram eksilmiyo cogumuz +oluyo resmen
Geçmiş olsun bebişin hastaymışBen çay içmiyorum bitki çayı da içemiyorum... su ve kahve tüketiyorum.. 1 sb sütü ısıtıp içine 1 tk nescafe gold katıyorum. Sütlü kahvem bu şekilde. Şeker vs yok.. çok zararı olmaz diye düşünüyorum.
Evet tok tutuyor gerçekten.. şeker kullanmıyorum zaten![]()
Çok geç eve varıyormuşsun canımAyy şükür şimdi paydos ettik servisteyim 11 i bulucak eve geçmem
Sağol canımGeçmiş olsun
Eiii bariiiBen çay içmiyorum bitki çayı da içemiyorum... su ve kahve tüketiyorum.. 1 sb sütü ısıtıp içine 1 tk nescafe gold katıyorum. Sütlü kahvem bu şekilde. Şeker vs yok.. çok zararı olmaz diye düşünüyorum.
Evet tok tutuyor gerçekten.. şeker kullanmıyorum zaten![]()
Onun videosunu atabilirmisin canım
Tatilden döndüm canım (bir anne için tatil neyse benim için oyduSlm ben sıkılıyorum sen![]()
Ben az önce 2 bardak içtim tüm gün boyuncaBen 2 lt çoktan geçmişimdir![]()
Bana bunlarla gel yanlız hissetmeyimNormalde iyiydim ama bugün değilim.. Misafirim geldi karbonhidrat yüklemesi yaptım püh![]()