- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Sen öğretmenmisin ? TatlımTabi ki daha da güzel olur. Çalışırken okula götürüyordum. Yoğurtlusu da çok lezzetli. Akşamdan hazirlardim pişirmeden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen öğretmenmisin ? TatlımTabi ki daha da güzel olur. Çalışırken okula götürüyordum. Yoğurtlusu da çok lezzetli. Akşamdan hazirlardim pişirmeden.
Tünaygdınİki öğün besleniyorum. Yürüyüş yapıyorum.. sadece gece erik kiraz yiyorum onu da bırakmam lazım. Şeker ve karbonhidrat tüketmiyorum.
Kaç oldun canım?
Herkese mutlu sabahlar mutlu günler diliyorum Günaydın![]()
Selam canımSelam gençlik![]()
Edebiyat öğretmeniyim canım.Sen öğretmenmisin ? Tatlım
Süpermiş benim zorlandığım bş dersti ama hocadan dolayı hiç anlamıyosum anlattıklarınıEdebiyat öğretmeniyim canım.![]()
Maşallah ❤Hatta kitap yazıyor meleğimElhan
Çok geçmiş olsun,şimdi nasıl iyimi.Tünaydın kızlar❤
Sesim soluğum çıkmıyor, ehhhh iki tane yavru olunca hastalıklar peşpeşe geliyor çünkü
Geçen hafta büyük kızım hastaydı bu hafta başından beri de ufaklık kötü, beta olmuş ağır da geçiriyor gecesi gündüzüne girdi kuzumun
Ben de bu hengâmede iyi olmaya çalışıyorum, bol vitamin alıyorum ben de hastalanırsam bile hafif atlatayım diye, diyetime de dikkat etmeye çalışıyorum fena da değilim bence![]()
Çok geçmiş olsun kuzucuklaraTünaydın kızlar❤
Sesim soluğum çıkmıyor, ehhhh iki tane yavru olunca hastalıklar peşpeşe geliyor çünkü
Geçen hafta büyük kızım hastaydı bu hafta başından beri de ufaklık kötü, beta olmuş ağır da geçiriyor gecesi gündüzüne girdi kuzumun
Ben de bu hengâmede iyi olmaya çalışıyorum, bol vitamin alıyorum ben de hastalanırsam bile hafif atlatayım diye, diyetime de dikkat etmeye çalışıyorum fena da değilim bence![]()
Kim ben miHatta kitap yazıyor meleğimElhan
Yok kız benim kızım kitap yazıyoKim ben mi
Yok tatlım yazsam yazsam benim kocaya yazarım o da çok tinlamiyor beni![]()
Çok çok geçmiş olsun canımTünaydın kızlar❤
Düzenli yapınca evetTeşekkür ederim canım gördüm işe yarıyormu peki 15cm incel diyoya![]()
Geçmiş olsun.Tünaydın kızlar❤
Ayy başka türlü düzen kuramayacak gibiyimCuma listeye girelim inşallah olur mu asi gençlik![]()
![]()
Maşallah bu ara irademi kaybettimİki öğün besleniyorum. Yürüyüş yapıyorum.. sadece gece erik kiraz yiyorum onu da bırakmam lazım. Şeker ve karbonhidrat tüketmiyorum.
Kaç oldun canım?
Herkese mutlu sabahlar mutlu günler diliyorum Günaydın![]()
Maalesef su ile pek aram yokOlmazz yapmayın bol su tüketmelşdin
Çok geçmiş olsun canımTünaydın kızlar❤
Afiyet olsunnn, ben de çok severimm