- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
CansınnSenin içinde var ben sadece fark etmeni saglamişimdir menekşe kokulum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CansınnSenin içinde var ben sadece fark etmeni saglamişimdir menekşe kokulum![]()
Ama o espriydi
Biberon cok önemli değill tatsızmı geliyor acaba memedeyken yediklerimizden bazen onlarada değişik gelebilir yaa düzene girer elbett2 haftadır tadımlara başladım canım.. 4.aydan beri beslenme reddi var meme biberon hiç istemiyor. Sadece uyku arasında besleniyor![]()
Evett evett aynı durumdayımm cok hareketli bi dk durmuyoTek değilmişim demek , benimkiler küçük değil ama kızım mesela illa li gelir kapıyı açar, biseyler ister. Onlar uyuyunca da iş güç yetiştirecem diye oturamam
Şakalaşıyoruzz kızz takılıyoruzz hep böyle
Aaaa gelmek istemezmiydinn![]()
Yokk kızzzz ne olcak biz nelerle takılıyoruzz ne şakalar neler nelerr belki alışık değilsindirtabiki gelirdim sadece ifade ediliş şekli rahatsız etti
Bilemedim ki.. neyse belki ek gıdayı sever de o yararBiberon cok önemli değill tatsızmı geliyor acaba memedeyken yediklerimizden bazen onlarada değişik gelebilir yaa düzene girer elbett
Yavas yavas canım baya erken başlamıssın o aylarda bi meme reddi gibi yaşanıyor bi programda hep diyo duBilemedim ki.. neyse belki ek gıdayı sever de o yarar
İyice komikleştin, espri yeteğine hayran kalmamak elde değilAma o espriydiayilana gazoz bayilana limon
![]()
![]()
Evet çok alışık değilimYokk kızzzz ne olcak biz nelerle takılıyoruzz ne şakalar neler nelerr belki alışık değilsindir![]()
Hiç öyle düşünmemistim canım.Elco bayılıyorum deyince bayilani ayiltmak için limoni dedim...rahatsızlık vermesi çok normal ama aklıma gelmeditabiki gelirdim sadece ifade ediliş şekli rahatsız etti
Çok değilll olan kılomu koruyorsam ne mutlu banaacuma gününe hazırmıyızzz
![]()
Gecelerı aç yatıyorum yemekleri saat 4 gibş yiyorum sırf kilolar erken gitsin diyeBugün etmişsin![]()
Yani bayılana limon diyosunHiç öyle düşünmemistim canım.Elco bayılıyorum deyince bayilani ayiltmak için limoni dedim...rahatsızlık vermesi çok normal ama aklıma gelmedi![]()
Güzel ya hemde kalorisi hiç yokEllerine sağlık canım benummgüzel gidiyoruzz süperr
Yaaaa bugün 3 müz köz patlıcan yedik tesadüfe bakk@MAKE UP_
cuma günü bomba gibi geliyorsun askomGüzel ya hemde kalorisi hiç yokafiyet olsun