- 25 Ağustos 2019
- 61.991
- 118.317
- 698
- 31
Ayyy bende diyorum bu adama noldu hahahahahahaha makyaj okadar gerçekci olmuşkii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bende diyorum bu adama noldu hahahahahahaha makyaj okadar gerçekci olmuşkii
Ya bence tam sanat eseri .
Hemen hemen aynı kilodayız aşko eger dursuysa karbonhidrat full bir hafta kesPazartesi 74.0dım kuzum ama şimdi durdu gibi veremiyorum
Ay karbonhidrat dogru duzgun yediğim yok ama şu iki günde birşey yaptım cidden gitti gramlarHemen hemen aynı kilodayız aşko eger dursuysa karbonhidrat full bir hafta kes
Afiyet olsun hanimcim.Ya bence tam sanat eseri .
Tebrikler..
Gelmisken de menumu yazayım. Bugün herkes evde ve hasta idi , ben de yorgun tabi. Tabi tuhaf geçti yeme içme.
Sabah 10
2 kepçe tavuk çorbası
Bi kase mantar sote
1 Dilim ekmek
Ara
Bi dilim ince kek
2 kurabiye
Bi elma
Aksam 17.00
Biraz mango
Bi avuç kadar kabak ve ayçiçek çekirdeği
Spor yok
Şu 1.5 litre
Spor daha yapamam bugün sanırım. Havalar soğuk hala burada unuttum sanırım ağrıyor vücudum.
Naptın anlamadım iyi mi kötü müAy karbonhidrat dogru duzgun yediğim yok ama şu iki günde birşey yaptım cidden gitti gramlaraşkokuşkom
![]()
Geçmiş olsun tatlımYa bence tam sanat eseri .
Tebrikler..
Gelmisken de menumu yazayım. Bugün herkes evde ve hasta idi , ben de yorgun tabi. Tabi tuhaf geçti yeme içme.
Sabah 10
2 kepçe tavuk çorbası
Bi kase mantar sote
1 Dilim ekmek
Ara
Bi dilim ince kek
2 kurabiye
Bi elma
Aksam 17.00
Biraz mango
Bi avuç kadar kabak ve ayçiçek çekirdeği
Spor yok
Şu 1.5 litre
Spor daha yapamam bugün sanırım. Havalar soğuk hala burada unuttum sanırım ağrıyor vücudum.
Iyi iyi kızz kilom durmustuuNaptın anlamadım iyi mi kötü mü
Elcoooo bizden gizli ne yaptın bakiiim mucize iksir falan mı kıııızzzzAy karbonhidrat dogru duzgun yediğim yok ama şu iki günde birşey yaptım cidden gitti gramlaraşkokuşkom
![]()
Burayada attım hattaaa hicbiriniz kalem almıyonuzzz huuhhhElcoooo bizden gizli ne yaptın bakiiim mucize iksir falan mı kıııızzzz![]()
Yaaaaa aşkofiskom ben biliyorum dukan birasııııBurayada attım hattaaa hicbiriniz kalem almıyonuzzz huuhhhbuna başlıyorum hayırlısı diye
O araöğünde en işe yaranda sabah açkarna ictiklerimmYaaaaa aşkofiskom ben biliyorum dukan birasııııyarar tabi işe yaramaz olur mu duraklama kırıcı o
Vallahi ben görmemişimO araöğünde en işe yaranda sabah açkarna ictiklerimm
Bu canım ama tarçını yapamadım midem almadıı daha bunu atmiştım geçen günVallahi ben görmemişimşimdi baktım zencefilli su kayısı çayı falan demişsin ne ayaksın hacıııı
![]()
Bu canım ama tarçını yapamadım midem almadıı daha bunu atmiştım geçen gün
Yarın görecem cidden 3 4 gündür veremedim duraksadı iyice ama verdim gibi sezaryen karnımda indi biraz dahaBen de bu kadını takip ediyorum çok güzel tüyolar veriyordevam et vallahi iyi olursa biz de peşine takılalım
![]()
Bugün eşimle şehir dısında araç plazalarında geçirdik günüü.. Eğer başarabilirsek ve hatta bulabilirsek yeni bir araba alacağız.. O yüzden buralara çok bakamadım.. Haliyle bugün dışardan beslendim.. Ama fazla bir şey kaçırmadım merak etmeyinn
Harikasın canım dışarıda insan hepsini yemek istiyor :)))Bugün eşimle şehir dısında geçirdik günüü.. Eğer başarabilirsek ve hatta bulabilirsek yeni bir araba alacağız.. O yüzden buralara çok bakamadım.. Haliyle bugün dışardan beslendim.. Ama fazla bir şey kaçırmadım merak etmeyinn![]()
Karbonhidrat aldım tabiii ama minimum seviyede.. Yarın tartı gününde kılomu koruyorsam ne mutlu diyecegım.. Bu hafta çok iyi geçmedi çünküHarikasın canım dışarıda insan hepsini yemek istiyor :)))inşallah bulabilirsiniz istediğinizi
![]()