• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

FitVenus FitVenus en azından alintilarina ve etiketlere baksan sana gerekli açıklamayı yaptığımı görürdün kuzum 🥺
Aslında gördüm okudum mesajını amaa sonra araya çok konuşma girdi menüleri fotolu atan arkadaşlar vardı o konu net değildi kafamda kaptan kırmadı tekrar yazdı ikinize de teşekkürler çabanıza sağlık tamam bir daha sormam söz:63:

Sadece şeyi anlamadım şimdi adımlar fotolu mu olyyyyagsgahafafaga şaka şaka :KK48: Elhan Elhan beni site kapısına kadar kovalamadan yatıyım ben iyi geceler ballı yulaflarım:KK25:
Evet adımların belgeli olacak kuzum. :KK5:ben sabirliyimdir :sopa:kahvalti yapmadan tartı bildirimini unutma bugün listemizi guncelleyecegim.

26 Mayıs Cuma

Sabah
1 fincan granül kahve

Öğle

Patates, biber kızartma(ödül oldu🤐), 1 kase yoğurt, 1 zeytin, salatalık, yeşillik, 1 tb ekmek

Ara

1 hurma

Akşam

Biraz kıymalı yumurta, 1 tb ekm, yeşillik

Ara

2 kaşık yoğurtlu patates salatası(misafirlik vakası, ama oldukça azdı)

Su:2 lt
Adım:9121 Elhan Elhan Jou Jou
Adımlarınla tamamladim kaptanım💣💣

Elhan Elhan Elhoşumm ellerine sağlık ❤❤❤❤❤
Bugun burasi cok hareketliymis hizlica okudum mesajları
Tebrik ediyorum herkesi guzel eksiler gordum🥰
🥰

Jou Jou
@Limoni026
Yeni haftada basarilar dilerim kaptanlarim❤❤💙💙
Teşekkür ederim bitanem ❤️ Kalabalık ve aktifiz çok şükür :KK60:
Sayfamıza sahip çıkıyor bütün kızlar, hedefimiz için çabalıyoruz Elifcim. :KK49:

Eklentiler

• IMG20230527080709.webp
    IMG20230527080709.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 33

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 35
Ya eskiler bilir eskiden Dukan yapanlar karataycilar filan vardı. Diyeti icad edenden daha fazla bilgiye sahip olan sayfalar ne oldu onlara. Site kaldıramadı mı? Bulamıyorum 🤔

Ben yokken yokluğumu aratmayan birinin burada olması beni ayrıca çok mutlu ediyoorr, iyi ki sen be @ozlemon :KK60:

Bu fikir çok hoşuma gitti, özellikle haftasonu kaçamakları için önleyici olabilir.. Toplu etikette birazdan rica edeceğim kızlardan😍

Bu süreçte 3 gün kabak detoksu fena olmaz.. Yarın başlanabilir😍

Yarın😍

Biz kabak tarlası alalıö siz buğdayy:p

Çok teşekkür ederim kaptanım 😍

Bir dahaki sefere beni etiketle şekerim😄 öğünlerinda karbonhidratları biraz daha azaltmak tam süper olur, ayrıca öğün arası bir ara öğün ekleyebilirsin:super::KK200:

Bir sonraki menüde beni etiketle canım, afiyet olsun😍

Menü harika afiyet olsun canımm.. Bombalar sadece bugünün kaçamagıdır.. Sonra detoksla devam 😙😙

Mükemmel menü, afiyet olsun canım😍

Yumurta tereyaglı olmasaydı daha iyi olurdu sanki🥲bir de mercimek köfte ile sarmalar yan yana gelmemeliydi:KK17:

🤫🥲

Bu hafta bomba gibi geleceğine eminimm.. Kaliteli bir hafta olacak boool eksiliii😍
Ha hay buğday tarlası alsak bile o buğdayları ihraç eder, kenarına ekmiş olduğumuz semizotlariyla kabaklariniza savaş açarız biz :63:

Back
X