- 18 Mart 2018
- 31.106
- 124.242
- 598
- 35
Hamdolsun canım, daha iyiyim, biraz yoğunum bu ara.
Sen nasılsın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun canım, daha iyiyim, biraz yoğunum bu ara.
İyiyim hadi birlikte cumaya varalım bu hafta kilonuz yakınİyiyimm canım sen nasılsın![]()
Ablam yoğun filan derken. Yorma kendiniHamdolsun canım, daha iyiyim, biraz yoğunum bu ara.
Sen nasılsın?![]()
Benim 1 fazla ben 80i ucundan görürüm inşallah diye umut ediyorum sen 7leri görebilirsin canım bende arkandn geliyorumİyiyim hadi birlikte cumaya varalım bu hafta kilonuz yakın
Ablam yoğun filan derken. Yorma kendini![]()
Hadi ya geçmiş olsunbir tane yiğit arıyorum bu hafta kapışacak birincilik için
![]()
Tik tak zaman aleyhimize işliyor tatlım. Çabuk gelHerkese merhaba yakın zamanda aranızda olacağım tekrardan![]()
Ay gördükçe duygulanıyom![]()
Eki Görüntüle 3253551 Eki Görüntüle 3253553
Evdekiler yatiyor ben de yuruyuse ciktim. Size de foto atmak istedim.
Eki Görüntüle 3253552
En güzelii ya erken uyu erken kalk missBurdayımm kızz dün bir yorgunluktan erkenden bayılmışım. Yeni kahvaltımı ettim şimdi![]()
Cok güzel canım ama kahvaltı şart olsun daha iyi olur yemegi aksat daha iyi verirsin kahvaltıyı altladınmı düzensiz olurGünaydınnn kixlar bugün 78.5 düşmüşüm dün cok dikkat ettim diyekahvalti yapmadim sadece kahve için 2 kayisiyla , arkadaşlarla pikniğe gideceğiz beyler bize mangal yapacak
dengelemek için kahvalti yapmadim
Offf muhteşemEki Görüntüle 3253551 Eki Görüntüle 3253553
Evdekiler yatiyor ben de yuruyuse ciktim. Size de foto atmak istedim.
Eki Görüntüle 3253552
Hahahahahah yaa abla ben birdak icin yapıyorum haa buyuk litrelerle yapmıyorum beğeniyorumda hahahaha
Herzaman olmuyo canım ama arada bir iyi geliyor vallaEn güzelii ya erken uyu erken kalk miss![]()
Gece oturursan yemek yiycen yat erkendenHerzaman olmuyo canım ama arada bir iyi geliyor valla![]()
Birkaç gün yemeyince sonra alışıyo insan elcom yemiyosun vallaGece oturursan yemek yiycen yat erkenden![]()
Bir litre yaptım tarifte öyle amaHahahahahah yaa abla ben birdak icin yapıyorum haa buyuk litrelerle yapmıyorum beğeniyorumda hahahaha![]()