- 25 Ağustos 2019
- 62.056
- 118.540
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kabak detox yaptım bugunTabii canımm normal birayla benim ne işum varonun benzerliği işte ondan öyle isim
![]()
Afiyet olsun canımBende kabak detox yaptım bugun![]()
Sagol kaptanım zar zor yiyorumAfiyet olsun canım![]()
Yaaaaa iştee bu iste benim takımımmmmm pazartesi bomba gibi gelecezzzz şuracıkt ane kaldıBende kabak detox yaptım bugun![]()
Sevdiğimiz şeyleri yediğimiz için şu an mutlu değiliz. Şeklimiz şemalimiz bozuldu. O kabak içindeki güzelliği çikarmak için midende elinden geleni yapmaya hazır. Haksızlık etmeSagol kaptanım zar zor yiyorum![]()
Afiyet olsun canım27 MAYIS
KAHVALTI
Yarım domates yarım salatalık
2 dilimpeynir
5-6 dal roka-5 yeşil zeytin
ARA
Maden suyu yulaf bar
ÖĞLE
yarım demet maydanoz,1,5 dekerlek gonk
2 bardak kefir
ARA
Büyük bardak yeşilçay
AKŞAM
belli değil belki yulaf yerim
@Zipzip-FirstLady_
Çöpe gitmesin dediğin yemekler göbekte ve totoda birikiyor canım. Sokak hayvanlarına ver.Valla makarnayı çöpe gitmesin diye yedim. Aslında hiç yiyesim yoktuÇöpe gitmesin diye artan yemekleri napiyosunuz
Mücveri hep yağsız granit tavada yapiyom ben.
Unlu şeyleri bugün de görmezden gelebilir miyiz Kaptanım
Sabah ev halkına susamlı peynirli poğaça yaptiydim. Bi tane yedim ama akşamı çok hafif tutacağım![]()
Direkk sen geldin aklımaaAhahhaevet günlük rutinim bundan ibaret
![]()
Göbek ve totoÇöpe gitmesin dediğin yemekler göbekte ve totoda birikiyor canım. Sokak hayvanlarına ver.
Yazma canım@Kinoalihatun
71. ETAP YARIŞMASI ADAYLARI
@fesang
@menekse_kokusu
suspushanimcim
@Mavikus_
Jou
Elhan
FirstLady_
@Mina45
@sudansebep
@MAKE UP_
@ozlemon
@Tesnim1903
@Kevssooo
Jasminium84
Lavinia_98
@Meryem1306
@Cookiie
@askrhpozitif
Arkadaşlar genel olarak yazdım. Bu etapta olmak isteyenler belirtirse sevinirim
Hattagezegenfeza seni yazsam mi yazmasam mi emin olamadım.
BItanem bende öyle baktım ağzımın tadı gitti sankii onu ic bunu ic onu ye bunu yee kocam yarın gözleme istedi ama midem bi tugaf oldu alıştım.herhalde yaa vallahi gençler hic yemiyodu daha iyi anladım.hallerindenSevdiğimiz şeyleri yediğimiz için şu an mutlu değiliz. Şeklimiz şemalimiz bozuldu. O kabak içindeki güzelliği çikarmak için midende elinden geleni yapmaya hazır. Haksızlık etmeseve seve ye .
Az önce yine semizotu ( pirpirim ) yedim . Kuşlar gibi hafifim.Hadi lavişim
Eksik varsa bir hafta deneyim mi
Canımm istiyorsan zorlama yokEksik varsa bir hafta deneyim mi
Misafirim geliyor, doktor, terapi, dün de kızıma yatılı geldimİyiyim hadi birlikte cumaya varalım bu hafta kilonuz yakın
Ablam yoğun filan derken. Yorma kendini![]()
Takım tamamsa ben yine kenarda oynayımCanımm istiyorsan zorlama yokeksik yok amaa sen boll eksileri gör insaallahh
![]()
Tamam canım benim nasıl istersenTakım tamamsa ben yine kenarda oynayım![]()