- 25 Ağustos 2019
- 62.127
- 118.818
- 698
- 31
Geldi özlemisim yaa neolursa olsun joum benAiyy jou gelmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi özlemisim yaa neolursa olsun joum benAiyy jou gelmiş![]()
Jou en güzeli kuzu değişme bunu birdahaGeldi özlemisim yaa neolursa olsun joum benguzel oldu hee
Güzelim dur bugün girmeye başladım dahaŞalgam söz konusu olmasa hatırlamayacaksın dimi
Canım bünyene bağlı aç karnına içersen mideni rahatsız eder gerçi ben gece gündüz içerim hiç birşey yapmıyor ama
Yemeğin yanında içmen daha iyi olurJou
Peofilimde guzel olduu tamamdırr icimde yaglae eridi vollaheee bilen beni böyle bilsin buralardaJou en güzeli kuzu değişme bunu birdaha![]()
Yaaa hadi bakalımGüzelim dur bugün girmeye başladım daha![]()
Bu gidişle öyle yapıcam vallaBence gell başlaaaa elbetki yiycen yaniii kitle mutfağı girmee
Altta ne yazıyor ki bende gözükmüyor milletin kilosu. Bir ayar yapmak lazımdı ama ne unuttumYaaa hadi bakalım
Bende geliyorum öyleyse
Alttaki kilon güncel mi![]()
Cuma günü tartını bekliyoruzTamam canım![]()
63.3Altta ne yazıyor ki bende gözükmüyor milletin kilosu. Bir ayar yapmak lazımdı ama ne unuttum
Tqmqdır canımCuma günü tartını bekliyoruz![]()
Oy oy 68 - 70 arası bir yerdeyim şu an canım ya63.3
Bende unuttum ya bir ara yapmıştım
Cuma dme bana cuma günü abartıyorumDerdi zayiflamak olan herkese nasip olsun tatlım. Cumaya kazanan güzel menüler olacak inşallah.![]()
Leslie yapmaya hiç fırsatım yok inanOlsun gayet iyi yaniii leslie yaparsan daha çabuk verirsin aslında
Cocuklardamı durmuyo ben açıyorum benimki bayılıyoLeslie yapmaya hiç fırsatım yok inan![]()