Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun . Beslenme saatlerini düzenlemen lazim. Rastgele yenilmiş . Single girlcüm menüne protein de eklemen lazım.
Dedim ya iyle sabah öğle akşam beslenmesi yok bende ne zaman acıkırlar o zaman
Çünkü o şekilde diyet listesi bile kilo aldırmış 6 ogun ara ogunlu falan:)
Metabolizmam yavaş benim ne kadar az o kadar huzurluyum
Az fazla ogun yesem bağırsagim ağrıyor sol taraf
Protein alamıyorum yazmıştım anca yoğurt o da yok evde maalesef olsa cacık yapacagim☺️çok severim

Dedim ya iyle sabah öğle akşam beslenmesi yok bende ne zaman acıkırlar o zaman
Çünkü o şekilde diyet listesi bile kilo aldırmış 6 ogun ara ogunlu falan:)
Metabolizmam yavaş benim ne kadar az o kadar huzurluyum
Az fazla ogun yesem bağırsagim ağrıyor sol taraf
Protein alamıyorum yazmıştım anca yoğurt o da yok evde maalesef olsa cacık yapacagim☺️çok severim
Anladım canım. Peki tavuk, balık , et olarak alman mümkün mü?

Eki Görüntüle 3255803
Biz de geldik yine nehir kıyısına. Hava çok sıcak olmaya başladı buralarda.

Ben de bugün takıntı yapmaya başladım. Bi aydır diyet modu dayım yediğim içtiğim spor belli ama gitmiyor ya resmen. Ne yapacağımı bilemiyorum. Platese başlamalıyım hastalıktan sonra.
Bir haftadir durum bende de aynı canım. Sabah bakıyorum verdiğim kilodayım. Gün içinde yediklerimle 700-900 gr artı oluyor. Sabah bakıyorum o artı gitmiş başladığım yerdeyim. Kısır döngü içindeyim. Bu yüzden Japon diyeti aklıma geldi. Sabah sabit gelmekten ödüm kopuyor. 🥺

Bugün aşırı acıktım sebebini hiç bilmiyorum

Sabah ybir salata bir çeri biraz yeşillik bir kaşık kor peynir biraz sahanda yumurta ve ıkı tb ekmek

Ara bir kase mercimek çorbası

Aksam birr tabak tavuklu bulgur pilav bir tabak mevsim salatası bir tb ekmek

Yeşil çay bir bardak
Su 9 bardak

Elhan Elhan
Jou Jou
Cokguzel kuzumm arada oyle bi açlık geliyorr bende buara enerjim düşüyo niye bilmiyorum sanırım yoruldum 1 ay 15gun diyetteyim yoruldum cidden yani kafam bir milyonn

Cokguzel kuzumm arada oyle bi açlık geliyorr bende buara enerjim düşüyo niye bilmiyorum sanırım yoruldum 1 ay 15gun diyetteyim yoruldum cidden yani kafam bir milyonn
Dur daha yeni başladın hemen yorulma bazen insan sıkılıyor ama vermesende o kiloyu tekrar alırsan da insanın psikolojisi allak bullak oluyor

Dur daha yeni başladın hemen yorulma bazen insan sıkılıyor ama vermesende o kiloyu tekrar alırsan da insanın psikolojisi allak bullak oluyor
Hee vallahii kuzumm bozmadım genede tabidee bukadar buzamana kadar ugraştım bosa emek vermedim kendime yola devamm🤣🤣

1 haziran

FirstLady_ FirstLady_ Elhan Elhan

Sabah aç karna; Türk kahve- kayısı yedim -yarım s.bardağı şalgam -limonlu zencefilli tarçınlı su
---
Leslie-15dk
Sabah;12.00;
Yulaf lapa (kasar peynir 5zeytin )
1685632615645.png

1paket 295 kalori
Yeşilçay

14.30 ; filtre kahve
Akşam yemeği;17.30
Tavuklu bol kıvırcıklı salata
2 tepeleme barbunya pilav karışık(kızım bırakmıştı)
Kefir

2.litre su
Chia tohumlu Yogurt yatmadan

Eveeeet
Sabah yarım salatalık ve yeşil çay
Öğlen 2 parça kuşbaşı et yayla çorbası
Akşam 2 dlm karpuz 3 yk bulgur pilavı büyük bir tabak patlıcan salatası
1.5 lt su. 7500 adım

Back
X