- 25 Ağustos 2019
- 62.118
- 118.742
- 698
- 31
Teşekkür ederim canım benim geçenki cumadan beri 73.5 tim anca 500 düştütabi regliydim sporda edememiştimHarikasın kaptoo tebrik ederimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benim geçenki cumadan beri 73.5 tim anca 500 düştütabi regliydim sporda edememiştimHarikasın kaptoo tebrik ederimm![]()
SAğol canımmHarikasın kaptoo tebrik ederimm![]()
Çookk teşekkür ederimm...Bu başarı grubun başarısı.. Çok motive etti, hepimiz dilediğimiz rakamlara erişelim inşallahMaşallah küçük rakamları olan biri için 2.5 kg büyük bir eksi. Tebrik ederim. Ayrıca çok sağlıklı![]()
Günaydın niye böyle oluyor bilmiyorum yemedigim hâlde düşemiyorum bu günlerdeGelin pastasiyla başladık , ince bir dilim pastayla haftayı kapattık .kaptanim kaptanım severek ayrılacaksın o pastalardan.
![]()
Yaa Canım ben otobüsü kaçıracam diye aceleyle evden çıktım. Fotoğraf çekmedim
Masterfit Yarışması 71.Etap 26.05 02.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan
73.5 Mina45
90.9 @Lavinia_98 71.5 @Mavikus_ 69.0 İzinli @Cookiie 82.95 Jasminium84
62.45 @ozlemon Transfer 74.07 @Meryem1306 85.5 Elhan
71.2 @Mthn83 81.5 Mavi Takim FirstLady_ Kaptan
63.6 Childdevelopment Transfer
79.06 @MAKE UP_ 63.5 @menekse_kokusu 70.3 @suspushanimcim 70.0 @Tesnim1903 75.1 @askrhpozitif 86.5 @Kinoalihatun 85.5 FitVenus
63.3
Sevgili arkadaşlar yarın cuma tartı bildirimlerinizi fotoğrafli ve nickli saat 12.00' ye kadar paylaşmanızı rica ediyorum.
Canım mevzu yememek değil yağ yakan şeyleri yemen yiyerek yakabilirsinGünaydın niye böyle oluyor bilmiyorum yemedigim hâlde düşemiyorum bu günlerde
Aslinda regl oldum spor yapamadim ağrıdan belki onun etkisidir ama kaç gündür dikkat ediyorum .Canım mevzu yememek değil yağ yakan şeyleri yemen yiyerek yakabilirsin
Olsunn pess etme durmuşturr sen devam et![]()
Inan bende öyle regliken yapamadım 5 gün aynı kilo gidiyordum 5günde 500 gram gitti regliden kaynaklı duruyoAslinda regl oldum spor yapamadim ağrıdan belki onun etkisidir ama kaç gündür dikkat ediyorum .
Kahvaltim bu mesela salatalık yoğurt limon sarımsak tozu
Regl olduğum haftalar ya veremem ya da artıda olurum hiç canını sıkma reglindendir. Ödem tutuyor vücutAslinda regl oldum spor yapamadim ağrıdan belki onun etkisidir ama kaç gündür dikkat ediyorum .
Kahvaltim bu mesela salatalık yoğurt limon sarımsak tozu
İyi ki gelmişsin bence deSize günaydınn
Ben hiç uyumadım ki :))
Şimdi çıktım işten yuruyusteyjm
Pazar günü başlamıştım
65.45 kg
Bu hafta şiştim ödemden 67lere kadar
Bugünden itibaren inmeye başladım
65.95
Fark +500 gr
Yediğim bütün cipsler çikolatalar kısmen de olsa temizlendi hissediyorum
İyi ki katılmışım aranıza yoksa bu motivasyonu bulamayabilirdim![]()
Sabit olmak da aslında bir ilerlemedir üzülmek yok casminim.Günaydın kızlar
Ne yazık ki sabitim bu hafta
Geçen hafta: 62,45
Bu hafta: 62,45
Fark: 0
Yüzde: 0
Eki Görüntüle 3256050
Jou
Elhan
Bu hafta da MasterFitte olmak istiyorum ❤
Minacim bugün takımların yeni seçmeleri olacak. Güncel kilonu yarın kaydederim ama bugün takımın puan alamaz. Önümüzdeki hafta devam edecek misin?Yaa Canım ben otobüsü kaçıracam diye aceleyle evden çıktım. Fotoğraf çekmedimYarın sabah ki tartı fotoğrafını çeksem olur mu
Kevsocum düzenli menü paylaşmaya devam etm Sanki menülerin günlük gelmiyor gibi. Yediğin içtiğin şeylere bir bakalım. Gerçekten kilo aldırmayan gıdalara rağmen veremiyorsan kan değerlerine baktırmak lazım.Günaydın niye böyle oluyor bilmiyorum yemedigim hâlde düşemiyorum bu günlerde
Tebrikler kaptanım.