Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok özledim
Ben de çok vakit ayıramıyorum haftasonu da buralarda olmayacağım o yüzden kaptanlık bana uymuyor.. Hem daha fazla eksiye düşenler varOoooo kaptanlığım sonra erdi elhanla sen devamcokguzel gitmissin conem
Canım olsunn sabit kalması daha iyi enazında + almadınGünaydın kızlar
Ne yazık ki sabitim bu hafta
Geçen hafta: 62,45
Bu hafta: 62,45
Fark: 0
Yüzde: 0
Eki Görüntüle 3256050
Jou
Elhan
Bu hafta da MasterFitte olmak istiyorum ❤
Geçen hafta: 63.3
Canim benimm olsunn neolcakk haftasonu kimseler olmuyo zaten kuzumBen de çok vakit ayıramıyorum haftasonu da buralarda olmayacağım o yüzden kaptanlık bana uymuyor.. Hem daha fazla eksiye düşenler varBir de sen çok iyi bir kaptansın ya tekrar ol beni de al
![]()
Süperrr tebrik ederim canımm
He volllahee aşkom yaa 73 ü görmem bile hayal diyordum şaka gibiyimTebrikler kaptanım.Eriyip gidiyorsun gün gün maşallah
![]()
Kuzucum aile içinde de sorun oluyor.. Eşim her an telefon ile ilgilememe sinir olmaya başladıı.. Biraz dizginlemem gerek yoksa aile faciası yaratacakCanim benimm olsunn neolcakk haftasonu kimseler olmuyo zaten kuzum![]()
Yaa çok üzüldümMinacim bugün takımların yeni seçmeleri olacak. Güncel kilonu yarın kaydederim ama bugün takımın puan alamaz. Önümüzdeki hafta devam edecek misin?
Harikasın canımm tebrik ederimmGeçen cuma:85.55
Bugün:84.35
Fark :1.2
Yüzde:1.40Eki Görüntüle 3256066
Elhan
Cordelia
Zipzip-
FirstLady_
Benimkide öylee yaa hep elimde görünce bebekle ilgilen diyo hepKuzucum aile içinde de sorun oluyor.. Eşim her an telefon ile ilgilememe sinir olmaya başladıı.. Biraz dizginlemem gerek yoksa aile faciası yaratacak![]()
Ben de üzüldüm canım.Yaa çok üzüldüm
Evet devam edeceğim
Benim kaptanlık bitiyor.. Ben evde biraz daha dikkat etmeye çalısacagım... Sadece burası için değil genel olarak evde telefon detoksu düşünüyorumBenimkide öylee yaa hep elimde görünce bebekle ilgilen diyo hepdedim beni arayan soran var
![]()