- 5 Haziran 2021
- 5.066
- 20.998
- 298
Kaptanım beklemem lazım çünkü tartı yok benim tartı yalnıs tartıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım beklemem lazım çünkü tartı yok benim tartı yalnıs tartıyor
Aa ben bunu bilmiyordurm kiKevsocum düzenli menü paylaşmaya devam etm Sanki menülerin günlük gelmiyor gibi. Yediğin içtiğin şeylere bir bakalım. Gerçekten kilo aldırmayan gıdalara rağmen veremiyorsan kan değerlerine baktırmak lazım.
Tartınin üzerine bugünün tarihini ve nickini yazdığın bir kağıt koymalisin. İnince ekran gidiyor mu? Üzerinde durmana gerek yok aslında.
Geçen cuma:
Bugün :
Fark :
Şeklinde kilo bildirimini yazmanı rica ediyorum bir de.
Sabah tartıldım ama fotoğraf çekmek aklıma gelmedi, hemen giyinip çıktım. Sonra otobüste iken senin mesajını gördüm. Fotoğraflı paylaşın kilonuzu demişsin. Onu diyom fotoğraf çekmedim diye. Kabul olursa yarın da benzer kiloda olurum zaten yarınki tartinin fotoğrafını atayım dedimRüyamı görüyorum.Az önce aceleyle evden çıktım demiştin
![]()
Canım tartilmissin sonuçta ben tartilmadin zannettim . Sana inanıyorum yarın sabah da fotoğraf paylaşirsin tamamdırSabah tartıldım ama fotoğraf çekmek aklıma gelmedi, hemen giyinip çıktım. Sonra otobüste iken senin mesajını gördüm. Fotoğraflı paylaşın kilonuzu demişsin. Onu diyom fotoğraf çekmedim diye. Kabul olursa yarın da benzer kiloda olurum zaten yarınki tartinin fotoğrafını atayım dedim![]()
Çok tatlısın.Aa ben bunu bilmiyordurm ki
Olsun bende öyle gidiyorummEki Görüntüle 3256096
Dayanamadım tartildim ,
Geçen Cuma 70.00
Bu Cuma. 69.7
Fark 300 gr çık
Gr gr gidiyor ama en azından gitmiş biraz da olsa.
Antibiyotik almam bitsin uzun süreli açıklama başlamak istiyorum. Mesela bigunluk şeklinde öyle öyle artıracağım . Bu arada üst iç çamaşırımi artık en küçüğüne takıyorum. Yıllardır en geniş yapardım çoğu zaman o şekilde bile sikardi. Üstten gidiyor ilk sanırım.
Evde tartısı belli bir şeyi tart denemek için ne kadar fazla tarttigini bulursun canım.Kaptanım beklemem lazım çünkü tartı yok benim tartı yalnıs tartıyor![]()
Maşallah çok güzelGünaydın
Geçen hafta: 90,9
Bugün: 89,9
Fark: -1![]()
Amin inşallahÇookk teşekkür ederimm...Bu başarı grubun başarısı.. Çok motive etti, hepimiz dilediğimiz rakamlara erişelim inşallah![]()
Canısı süpersinGeçen cuma:85.55
Bugün:84.35
Fark :1.2
Yüzde:1.40Eki Görüntüle 3256066
Elhan
@CordeLia
@Zipzip-
@Limoni026
BüyüGeçen hafta: 63.3
Bu hafta: 62.9
Fark: 400 gr
Geçmiş olsun kuzuyaAbla ben öğleye doğru tartilacagim gece kızım uyumadı 1 saat kulağım ağrıyor diye. Anca uyandik.
Master fitte devam etmek istiyorum.
İki ileri bir geri. Olsun az kaldı kurtulucazDün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı
Cumaya göre eksi pazartesine göre artıyım
Geçen hafta 82.95
Bugün 82.10
Fark 850 grEki Görüntüle 3256075
Jou
Valla iş kosturmacasi mecburKızlar siz uyandığınız gibimi tartılıyonuz biraz bekleyipmi?
Tebrik ederim
Bende kansızlık var bı türlü geçmeyenÇok tatlısın.![]()
Bende de var canım. Kansızlık, d vitamini üstüne bir de menopoz. Yine de çabalıyorum kilo vermek için. Takviye ilac denedin mi doktor kontrolünde.Bende kansızlık var bı türlü geçmeyen![]()
Bu sabah birde adetim geldi oda etki etmişmidir bilmiyorumMaşallah çok güzel
Amin inşallah
Canısı süpersin
Büyü
Geçmiş olsun kuzuya
İki ileri bir geri. Olsun az kaldı kurtulucaz
Valla iş kosturmacasi mecbur
Tebrik ederim![]()
Ediyorum canım bir hafta daha denicem ama regl olucam nasıl olucak bilmiyorumO sihirli eller geçen haftanın kilosunu yazsa bugünden çıkarsa bir de kaptanini ve beni etiketlese
Canım kısa bir arastirmayla +200 olmuşsun. Hafta sonu bizimle olamıyorsun menüne bu süre içinde dikkat et olur mu? +200 çok değil iki saatte kurtulabilecegin bir şey . Önümüzdeki hafta devam ediyor musun?
Çok üzüldüydüm takımın puan alamaz diyince. Yok Canım tövbe, daha da unutmam bundan sonraCanım tartilmissin sonuçta ben tartilmadin zannettim . Sana inanıyorum yarın sabah da fotoğraf paylaşirsin tamamdırhaftaya cuma saatini beş dakika erken kur .
![]()
Üzülme canım benimm oluyo böyle tartıda baktın öyle olmadı buna göre hareket edeyim dersin başka şekilde beslenmeni yaparsınÇok üzüldüydüm takımın puan alamaz diyince. Yok Canım tövbe, daha da unutmam bundan sonra
Yarın tekrar tartılır, fotoğrafı atarım Canım![]()
Buradan kopmamak lazım regl bittikten sonra kaldığın yerden devam edersinEdiyorum canım bir hafta daha denicem ama regl olucam nasıl olucak bilmiyorum
Moral bozulacak bir şey yok ki..Her şeyi yapıp sabit gelenler var canım benim.
Harika menülerle konunun üzerine gidiyoruz canım. Sizlanmak , şikayet etmek yok. Çözüme odaklanacagiz. Kevso kilo verecek.Geçen cuma 79.5
Bu cuma 79.5
Fark : 0![]()
Harikasın canım