Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi hayrını görelim
Aynen canım.hayirli olsun takımlar.Bol yağ yakmalı bir hafta dilerimBitti galiba, ne kalabalıkmış bu hafta![]()
Merakla bekliyorum maviş kaptanımHaydi hayrını görelimbalkon konuşmamı birazlardan yaparım kaptanım
![]()
Yolumuz uzun hep beraber çooook eğlenicez
Afiyet olsun. Ödülü göremedim hahaha
Sucuklu Kasarlı tost yedim heheheAfiyet olsun. Ödülü göremedim hahaha![]()
Ah bu gençler.. Ödül diye tost diyorSucuklu Kasarlı tost yedim heheheodiyette olmaz ya pem
![]()
Tesekkurler canım yanıltmayacam seniAh bu gençler.. Ödül diye tost diyoryerim seni afiyet olsun tatlım
Güveniyorum sanaTesekkurler canım yanıltmayacam seni![]()
Misafir vardı düzenli de yiyemedim vericegimi tahmin etmiyordum akşam 7 den sonra hicbirsey yemedim sanırım bu sebeple verebildimHarikasın canım
Bugün 700 gr sen dışında iki kişiye daha nasip oldu.![]()
Ne yaptırıyorsun canim implant mi benimde 2 tane implant yaptırmak istediğim diş var şuan iyileşme donemindeyimSelamın hellolar hanımlar,dişten geldim salı günü kısmet olursa takılacak bayram sonrasıda alt dişler bakıma girecek gene kurtulamadım yani![]()
İyiyiz canım. İnşallah senin de teşhis olur da hemencik iyileşirsin. Gel canım. Haftaya cuma ben de geleceğim inşallah.Merhaba kızlar nasılsınız @Zipzip- kaptanımfesang ım
Elhan ım @gezegenfeza cım @60kiloyum @pastelfit im
Cordelia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım