Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar nasılsınız Zipzip- Zipzip- kaptanım fesang fesang ım Elhan Elhan ım @gezegenfeza cım @60kiloyum @pastelfit im @CordeLia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım

Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Bunu yeni gördüm bitanem çooook geçmiş olsun 😔 sen iyi ol biz buradayız inşallah en yakın zamanda hem sağlığına kavuşur hem kilolardan kurtulursun 💕

Beklenen konuşma geldi💃
Ay ödül hamburgerinin son kalan parçasını ağzıma atayım derken balkon konuşmasını kaçırmışım 🤣 neee 8bin adım mıııı ihihih yok yok ağlamıyorum gözüme Leslie kaçtı (bukadar adımı anca Leslie bacımın desteğiyle yaparım)

Ay ödül hamburgerinin son kalan parçasını ağzıma atayım derken balkon konuşmasını kaçırmışım 🤣 neee 8bin adım mıııı ihihih yok yok ağlamıyorum gözüme Leslie kaçtı (bukadar adımı anca Leslie bacımın desteğiyle yaparım)
Ya aslında adım sınırından emin değilim var mı bir değişiklik Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan

Tarzına bayıldım bu arada, komik kadınları çok severim 😘😘

:KK36:llMerhaba kızlar nasılsınız Zipzip- Zipzip- kaptanım fesang fesang ım Elhan Elhan ım @gezegenfeza cım @60kiloyum @pastelfit im @CordeLia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım

Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım
Geçmiş olsun canım 😍😘
Afiyet olsun adım az gibi senin icin😉
Öyle ölmem füze at cordeliam :eğlence:
P

Hoşgeldin adaşıımm özlemciim 🥰🤗

Ayyy yeni kaptanımmm belli olmuş 🥰🥰🥰 kaptanım bu hafta bomba gibiyim ben geçen hafta aynı kalmıştım bu hafta acısı çıkacak 💪🏻 👊🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Çok güzel eksiler gelecek bu hafta inşallah canım 😍😘
Oyy kırmızı olmuşum, hoşbuldum cağnım kaptanım🤗

Vallahi güzel motive ettin.. Bugün biraz ödüllü beslenme yaptım ama yarın kaldığımız yerden devam 🤗😍
Aynen ben de yedim.yeter. haftasonu da dağıtmak yok.super olacak bu hafta 😘
Gurur kaynağim canım kinoş kaptanım :KK60: :KK200:
:KK36::KK36::KK36::KK36:
Kinoalihatun Kinoalihatun
fesang fesang
Kaptanlarım başarılar diliyorum :KK68: :KK68:
Teşekkür ederim kaptanım 😍😘
Ah şu bildirimleri unutmasam herşey harika olacak
Unutmak Yok canım aman ha.😍😘

IMG_20230602_220254.webp
Gerçek kırmızı suyu yaptım sonunda😍
Bunun tadı benim sarı sudan daha güzelmiş😄 Jou Jou Canım denemedi isenn yapmalısınnn.
Sanki normal meşrubat içiyor gibi hissettiriyor insana😋 Ben 1,5 limon koydum bi de çok hoşuma gitti😍

Eklentiler

• IMG_20230531_020019.webp
    IMG_20230531_020019.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 30
Takımlar hayırlı olsun. Benim beslenme kötüydü. Her gittiğim evde ikram verdiler. Bende geri cevirmedim. Benim o ikramlara ihtiyacım yoktu ama o insanların ihtiyaçları vardı. Bugunumu feda ettim ❤️
Yaklaşık 12 bin adım attım yorgunum uykum var.

Back
X