Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 3256453
Gerçek kırmızı suyu yaptım sonunda😍
Bunun tadı benim sarı sudan daha güzelmiş😄 Jou Jou Canım denemedi isenn yapmalısınnn.
Sanki normal meşrubat içiyor gibi hissettiriyor insana😋 Ben 1,5 limon koydum bi de çok hoşuma gitti😍
Yaaa diyorum sanaa aktara söylee adama senin sarı çiçeğinle alakası yok 🤣🤣🤣 peki gün boyunu içiyorsun napıyorsun

Afiyet olsun canım, ödül yapmadın mı
Yok yapmadım kaptanım.. Bu hafta bir iki kez kaçamak olmustu.. şimdi bozmak istemiyorum inşallah 🤓
Jou Jou
@Lavinia_98
menekse_kokusu menekse_kokusu
@Cookiie
MAKE UP_ MAKE UP_
@Lonely single girl
FitVenus FitVenus
Mina45 Mina45

Selamlar kızlarım, mavi takıma hoşgeldiniz 💕💕💕💕

Bol eksi göreceğimiz bir hafta diliyorum. Menülerimiz sağlıklı ve dengeli olsun, kendimizi aç bırakmadan keyifle zayıflayalım. En az 8bin adım atalım. Hafta boyu bol bol konuşuruz zaten öpüyorum hepinizi 😘😘😘😘😘
Hoş buldummm💙 bol eksiler görürüz inşallah

Bugün menüsü
12.00 Türk kahvesi
12.30 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir,biber
13 00 Dukan birası
16.00 ton balığı salatası
17.00 dukan birası bir avuç fındık
20 00 hamburger kola zero

Şu güzelim güne şu hamburger kola oldu mu şimdi! beyazların içine atılmış siyah don gibi kaloriye boyadı tüm günü:KK11: fesang fesang
Elhan Elhan

2 Haziran
14.00: 1 dilim börek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Çay

18.00: 1 kase Anadolu çorbası
5 yk güveç
1 dilim tb ekmek

20.00: Büyük fincan sade Turk kahvesi
1 küçük kare çikolata
Gun boyu kırmızı su (detoks suyu)
1 lt su
fesang fesang
Afiyet olsun minacım. Kırmızı suyun içinde neler var? Gerçi detoks olayı benim tansiyonumu oynatıyor ama yine de merak ettim

Yaaa diyorum sanaa aktara söylee adama senin sarı çiçeğinle alakası yok 🤣🤣🤣 peki gün boyunu içiyorsun napıyorsun
Evet alakası yokmuş 😄 neydi o öyle sapsarı tadı da kötüydü bide 😂 bu sefer zaten adama özelikle sordum. Bunun kaynatinca rengi nasıl oluyor diye😂 vişne suyu gibi abla diyince aldım 🤭
Aynen aklıma geldikçe içiyom, soğuk çok iyi gidiyor 🤩

Eklentiler

• 40B39CE3-74C7-4291-AE9C-D5A05D45A559.webp
    40B39CE3-74C7-4291-AE9C-D5A05D45A559.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 43
Afiyet olsun minacım. Kırmızı suyun içinde neler var? Gerçi detoks olayı benim tansiyonumu oynatıyor ama yine de merak ettim
Teşekkür ederim Kaptanım 🥰
Pek detoks havası yokmuş bu suyun. Bugün ben de ilk defa denedim baya beğendim. Bi deneyin isterseniz. Rahatsızlık verirse birakirsiniz

Eklentiler

• IMG_20230531_020019.webp
    IMG_20230531_020019.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 41
Back
X