O zamanCok kararliyim bu hafta uygulamalar indirdim diyet alisverisi yaptim nerde kimle olursam olayım bozmayacağim dedim bildirimleri de arttiririm inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamanCok kararliyim bu hafta uygulamalar indirdim diyet alisverisi yaptim nerde kimle olursam olayım bozmayacağim dedim bildirimleri de arttiririm inşallah![]()
Ooo maşallah darısı pztsiye inşallah
İnşallahOoo maşallah darısı pztsiye inşallah![]()
Hay ağzın bal yesinGeçen hafta verdiğin emeklerin karşılığı canım. Yağ hücrelerinin boşalip içine su dolması durumu. Bugün de sönmüşler.geceden sabaha bir kilo gittiğine şahit oldum sen de inan. Bugünkü menüne çok dikkat et bu kaybı korumaya bak.
Canım cuma ödülünü akşam saatlerine bırakmak riskli.Bugün menüsü
12.00 Türk kahvesi
12.30 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir,biber
13 00 Dukan birası
16.00 ton balığı salatası
17.00 dukan birası bir avuç fındık
20 00 hamburger kola zero
Şu güzelim güne şu hamburger kola oldu mu şimdi! beyazların içine atılmış siyah don gibi kaloriye boyadı tüm günü![]()
fesang
Elhan
CansınFesat diyebilirsin sıkıntı yokgünaydın canım
Canım cuma ödülünü akşam saatlerine bırakmak riskli.
Afiyet olsun.
yy ben bugün yürüyemicemÇocuğu derse getirdim. O dersteyken ben yürüyüşe çıkıyorum. Öğlen sıcağı var ama çok güzel rüzgar esiyor
Şuan dikkat ediyorum abla zaten ama 20 gün sonra eşim gelecek malüm o gelince diyet olmuyor o yüzden listeye girmeyeyimParmaklarım seni ne zaman yazacak listeye soruyorlar da![]()
Bana da sürpriz olduA
yy ben bugün yürüyemicemyürüyüş alanım yok
![]()
canım hoşgeldin. seni görünce hem çok şaşırdım hem çok sevindimSelammmm
Benim mesai başladı
Demek mavi takımdayim tamam
Bu hafta -2kg hedefim var bakalım hayırlısı ama bunun için suyu artırmak lazım
Böyle yarım lt ile 1 lt ile olacak iş değil xalisacagim bakalım
Bugün menum kötü
Olsun
Haftada bi gün kötü olabilir :)
Sabah renkli leblebi yedim ne zamandır aklımdaydı
Evde biber dolması vardı saat 15.00 gibi 2 buçuk tane yedim
2 muz yedim
.
Akşam da başım çok ağrıdı ise gelmeden önce ilaç atacaktım 3 kasiknpatates kavurması yedim saat 23.00 te
Su yarım lt falandır
Spor 540 puan
Yaklaşık 8 km yürüdüm:)
Eki Görüntüle 3256529
çok zorlama o zaman canım.Yaklaşık 2.5 km yürüdüm belim çok fena ne olacak bilmiyorum![]()
tatlandırıcı çok daha zararlı canım aklında olsun. içme sakın.Kızlar kola zero tarzı 0 kalorili ama tatlandırıcıli şeyleri içiyor musunuz ? Burada çok çeşit var ama içmiyorum.
Bu arada adım 8.500 de kaldı.
Şu 1.5 lt
@Kinoalihatun
gelmeye çalış canım. buradaki motivasyon güzelNe güzel.kilalar verilmiş ben bu sayfayı bırakınca kilo alıyorum ama giremiyorum sürekli ne yapsak