Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişkolar olmasa işsiz kalacaktımEvet canım inşallah çok istiyorumacil kilo vermem lazım çok siskoyum
![]()
Şişkolar olmasa işsiz kalacaktımsen gel canım
buranın havası iyi gelecek
![]()
Suçluyu buldun da yiyemeyenleri düşündün müŞeytana uydum
İki baklavanın üstünü yiyip alt taraflarını eşime verdim. Hep dolunayın suçu ...balkondan o kadar güzel bakıyordu ki bana kendimden gecmişim![]()
Yiyemeyenler kârda canim...Suçluyu buldun da yiyemeyenleri düşündün mü![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanım.Akşam öğünü erken saatlerde yendiği için gayet güzel.
Yok artık okadarda değilMorelim çok bozuk iki gun dıkkat etmedim yarın kessın +1500 gelirm
Tartılıyoruz canımBen şimdi ptesi tartılmıyorum demi cuma tartılıyorumfesang
Teşekkür ederim canımSaracim mesajını okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun. Sırf tedavisi yüzünden gitmiyorum ümminolojiye yanlış yazmış olabilirimbir iki gün hapşırma burun akıntısıni göze alıyorum. İnşallah derdine çare bulurlar. Tekrar aramıza katılman detecesiz memnun eder. Gel tabi ki kilo vermenin önüne geçersin.
![]()
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım. alerji çok sıkıntı. sana önerim: güvenilir bir ye bul ve hacamat ol. karaciğer temizliği yaptır.
Amin canım teşekkür ederimCanım rabbim şifa versin![]()
Amin canım teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin![]()
Teşekkür ederim kaptanımİyiyiz canım. İnşallah senin de teşhis olur da hemencik iyileşirsin. Gel canım. Haftaya cuma ben de geleceğim inşallah.![]()
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim canım çok sağolBunu yeni gördüm bitanem çooook geçmiş olsunsen iyi ol biz buradayız inşallah en yakın zamanda hem sağlığına kavuşur hem kilolardan kurtulursun
![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım![]()
Kabak detoksu yapıcam demedin mi bebişim senMorelim çok bozuk iki gun dıkkat etmedim yarın kessın +1500 gelirm
Aa hani master fit değildimTartılıyoruz canım
Ben öyle oluyor um hepYok artık okadarda değil
Yapcm evet fayda edermi acabaKabak detoksu yapıcam demedin mi bebişim sen![]()
Afiyet olsun Saracim. Dolu dolu sağlıklı bir menü.02.06.2023 menüm
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Birer tane domates ve salatalık
Maydanoz ve Dereotu
Bir dilim peynir
Bir tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
Üç kaşık sossuz makarna
Salata
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Yeşil soğan
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş ve 7837 adım
Eki Görüntüle 3256802
Zipzip-
Elhan
fesang
Vallahi elhanım mideme öküz oturduSanki biraz fazla gibiEkran şişleri büyük gostermiş olabilir ama