Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

03.06.2023 menüm
Sabah
Bir dilim peynir
İki fincan şekersiz çay

Öğle
Yok

Akşam
Bir porsiyon adana kebap
Bir avuç içi kadar lavaş
Soğan salatası
Ayran

Su 1.5 litre spor 1 saat yürüyüş ve 12894 adım

Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan fesang fesang

Screenshot_20230603_214235_Huawei Health.webp

Vallahi elhanım mideme öküz oturdu 🐂 ama dediğin gibi şişler küçük 150 gramı belki biraz geçer ama çok yedim tabi davul gibiyim 😘😘😘
Karnabahar kısırınin da şiskinligi oluyor. İki şiş yeterdi aslında sana. Miden küçülmüştür fazla yuklenmişsin tatlım. Kalk oturma biraz koridorda git gel yap. :cry:Miden rahatsız olursa çay kaşığınin ucuyla karbonati bir bardak suda erit iç canım.

Karnabahar kısırınin da şiskinligi oluyor. İki şiş yeterdi aslında sana. Miden küçülmüştür fazla yuklenmişsin tatlım. Kalk oturma biraz koridorda git gel yap. :cry:Miden rahatsız olursa çay kaşığınin ucuyla karbonati bir bardak suda erit iç canım.
Yaa canım inşallah ondandır ama doğru söylüyorsun karnabahar şişirir e ondan da koca bir tabak yedim 😅😅 bir dahakine porsiyonumu daha küçültücem 🥰😘😘😘

Ya canım bırak yesin doya doya :KK70:

Back
X