- 5 Haziran 2021
- 5.045
- 20.971
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımda ben geçen hafta veremedim bu hafta iyi başladım ama bugün kısırla tavuk beni şişirdi ama hepsi diyetti sadece ben biraz fazla yedim
Evet sizin takıma desteğim tamo benim takım arkadaşım bi kereeee
Vay bee kendimden utandım şuan
Valla senin takım adanalaaar şiş kebaplaar efendime söyleyim lavaşlaaarEvet sizin takıma desteğim tambol bol yiyin kırmızılar
Oyyyş gel bizim ev sessiz sakin bi güzel uyuyalımBende uyumak istiyoree artık![]()
Eve gider gitmez yatıcam valla gözlerim yanıyoOyyyş gel bizim ev sessiz sakin bi güzel uyuyalım
Hemen uyu dinlen canımEve gider gitmez yatıcam valla gözlerim yanıyo
Bi paydos etsek 1,5 saatte yol 1 de evdeyimHemen uyu dinlen canım![]()
İyi gecelerHerkese iyi geceler tatlış rüyalaaar![]()
![]()
Oyyy aşkom.hazırlıklar ettim yarın kizçeye kutlama edeceğum istanbula yolum uzun vollaheee sen napiyosun beybitommJou napysun aşko
canım araştırırsan bulursun. Ben de ilk karar verdiğimde nasıl bulurum diyordum. Araya pandemi girdi. Dursun bakalım dedim. Geçen yıl buldum. Bulunuyor yani. Sen bu konuyla ilgili çevrene haber ver. Güvenilir birini bulurlar.Teşekkür ederim canımhacamatı arkadaşlarımda söylüyor ama güvenilir birini nerden bulurum bilmiyorum
Baş üstüne kaptanımKardelencim izni bitir tatlım. Tartıda nerede oldugunun hiç önemi yok. Ayrıldığın kiloya inip gelme fikri doğru değil kendimden biliyorum. İşte bu yüzden aklıma geldin çağırayım dedim. Haftada yüz iki yüz gitse bile kârdayiz.![]()
Aynen öyle oldu canım,önce vereyim dedikçe aldımSen kendini daha iyi tanırsın ama bence ayrıldığın kiloyu beklersen üstüne kilo alma ihtimalin yüksek
Bence hemen şu anda başla hatta mümkünse takıma da gir hemen![]()
Yok artık neler yapıyorlar demiştim ki aşağıdaki mesajını okudum. Bunlar nasıl insan aklım almıyor, tüm enerjilerini kötülüğe harcıyorlar yazık günah Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz olmuşlar...Sevgili arkadaşlar H.....b üç yıl önce aldığım telefonum kötü niyetli insanlar tarafından ime numarası klonlanmış. Bana aşağıda mesaj geldi. İletişime gectim . Telefonumu kargo ile göndereceğim pazartesi gerekli işlemler yapılacak. Bu süre zarfında iletişimimizi PC ile yapacağım. Anlık olmasa da arada bir size ulaşmaya çalışacağım bilginiz olsun.
Eki Görüntüle 3256611
Sıkıntı yaşadığımizda muhatap bulabileceğimiz yerlerden almamız lazım. Etraf dolandırıcı kaynıyor gerçekten. Herhangi bir ürün aldigimizda kutusuna faturasını atıp saklamak gerekli eşime kızardım gereksiz yere bunca seyi evde bulundurduğu için adam haklıymış. İşe yaradı. Dikkatli olmak yetmiyor çok çok dikkatli olmak lazım. Bize gelen her linke tiklamamak lazım.
Bir defasında Instagramda güvendiğim bir arkadaştan mesaj geldi. Kadına şiddete dur anketine katıl destek ol diye. Ben saf hemen tıkladım. Sonrası hesabım ellerine geçti. Hesabımı kurtarmak adına benden 500 lira istediler vermedim tabi. Profilimde fotom olduğu için kendimi kanitladim hesabım güncellendi. Bunlar benden intikam almak için numarama ulaştıkları için beni eskort diye kaydetmişler bir yere gün içinde müsait misin diye telefon veya mesajlar gelmeye başladı. Mecburen 15 - 20 yıldır kullandığım numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Perişan ettiler beni. Dolandırıcılara yem olmak çok kolay artık ..![]()
İnşallah hepimizin Allah yardımcısi olsunMaalesef çok Bi değişiklik yok. Yine uyku aralarında emziriyorum. Henüz kontrole götürmedim kilo aldı mı emin değilim. Umarım sizin sorununuz kısa sürer
Çok sinirlendim birisi seni dolandıramıyor diye sinirlenip kötülük yapıp sana zarar verip elini kolunu sallaya sallaya gezemez! Gezememeli..Sıkıntı yaşadığımizda muhatap bulabileceğimiz yerlerden almamız lazım. Etraf dolandırıcı kaynıyor gerçekten. Herhangi bir ürün aldigimizda kutusuna faturasını atıp saklamak gerekli eşime kızardım gereksiz yere bunca seyi evde bulundurduğu için adam haklıymış. İşe yaradı. Dikkatli olmak yetmiyor çok çok dikkatli olmak lazım. Bize gelen her linke tiklamamak lazım.
Bir defasında Instagramda güvendiğim bir arkadaştan mesaj geldi. Kadına şiddete dur anketine katıl destek ol diye. Ben saf hemen tıkladım. Sonrası hesabım ellerine geçti. Hesabımı kurtarmak adına benden 500 lira istediler vermedim tabi. Profilimde fotom olduğu için kendimi kanitladim hesabım güncellendi. Bunlar benden intikam almak için numarama ulaştıkları için beni eskort diye kaydetmişler bir yere gün içinde müsait misin diye telefon veya mesajlar gelmeye başladı. Mecburen 15 - 20 yıldır kullandığım numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Perişan ettiler beni. Dolandırıcılara yem olmak çok kolay artık
Ben de Ankaradayım ve yağmursuz bir gün yok 2 haftadır.. barajlar dolsun da ne diyelim çocukla evdeyiz hepVallahi bazen delicesine yiyorumama şu ara o modda değilim zayıflamam lazım diye diye belirlediğimin dışına çıkmıyorum
Ankara canım bir aydır yağmurlu bugün de gene coştu iyice düzenli yürüyüş falan yapmıyorum ben
Ellerine sağlık müthiş görünüyor deniycem haftaiçiCanım soğanı sarımsağı yağda kavur salça ekleyip onu da kavur isteğe göre biber salçası da koyabilirsin. Sonra karnabaharı yıkayıp rendele kavurduğun soğanın içine koy. Biraz da öyle kavrulacak karnabahar hemen pişiyor zaten bi 10-15 dakika yeterli. İçine tuz ve baharatları koy. Limon kimyon ve sumak gibi. En son da yeşilliği eklemüthiş bir kısır oldu
Eki Görüntüle 3256733
Afiyet olsun canımmmenü haharika
Allah şifa versin canımMerhaba kızlar nasılsınız @Zipzip- kaptanımfesang ım
Elhan ım
gezegenfeza cım
60kiloyum @pastelfit im @CordeLia kaptanım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz umarım
Ben tam buraya gelmeye karar vermiştim ki alerjilerle başım derde düştü yapılan bütün testlerden neye karşı olduğu anlaşılmadı ilaç kullanıyorum kortizonlu igneler oluyorum bu ilaçlar iştah açıp halsizlik yapıyor ama kilolar aldı başını gidiyor bu yüzden kabul ederseniz bu hafta serbest takılayım haftaya cuma günü masterfite katılayım