- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Doktora gideceksin di mi sonuçları göstermek için ihmal etme canım çok geçmiş olsun. İnşallah iyi çıkar sonuçlarınYok kolesterol çok düşük diğer tahliller daha çıkmadı crp yüksek çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gideceksin di mi sonuçları göstermek için ihmal etme canım çok geçmiş olsun. İnşallah iyi çıkar sonuçlarınYok kolesterol çok düşük diğer tahliller daha çıkmadı crp yüksek çıktı
Hoşgeldin canım yaparsın sana güveniyorumTeşekkür ederim canım.. ne zaman diyete başlasam ya misafir gelir hemen ertesi gün yada ben misafirliğe giderim hiç şaşmaz .... ama bu sefer iradeli olacam![]()
Günaydın güzel kaptanım,lügatım tükendi şu andaGünaydın HanımDolar 22 ,2 euro 24,2 gram altın 1400
![]()
An itibariyle dolar 23 e geldi euro 24,5 altın 1421Günaydın güzel kaptanım,lügatım tükendi şu anda![]()
Ay napicaz biz böyle ya ruhum daraldiAn itibariyle dolar 23 e geldi euro 24,5 altın 1421![]()
Günaydınnn evetttGünaaaydııın hanımlar motive miyiz yeni bir güneeee
Durum hiç iç açıcı görünmüyor malesef..Ay napicaz biz böyle ya ruhum daraldi
Durumlar vahimAn itibariyle dolar 23 e geldi euro 24,5 altın 1421![]()
Ortim ne haber nasılsınSelamlar kaçtım kaçtım sistim ama tartilmaya hazır hissetmiyorum![]()
Hepimizin öyle durumlar fena.Ay napicaz biz böyle ya ruhum daraldi
Hep birlikte başaracagız no isyanÇok sıkıldım şişman olmaktan bu benim kaderim değil
Çıtır olmak benim de hakkım söke söke olmadı aç kalarak alırım. Isyannnnnnnnn![]()
INsaallahh canım yaaa pek spor falan da etmedim amaa yavaşladı gibi gene başladım tekrardan ins veririmCanımm cuma günü birinciliğe oynuyormuşsun gibi bir hava sezdim bu menüdenafiyet olsun bebiş
![]()
çok geçmiş olsun canım, tansiyonun mu oynadı acaba?Günaydın
Mavi kaptanınız yamuldu
Dün okulda fenalaştım eve geldim yattım saatlerce
Etiketlere bile bakmadım
Şimdi okuldayım ama hiç iyi değilim sınavları yapıp izin isteyeceğim![]()
Çok sıkıldım şişman olmaktan bu benim kaderim değil
Çıtır olmak benim de hakkım söke söke olmadı aç kalarak alırım. Isyannnnnnnnn![]()
Teşekkür ederim canım evet tansiyon. Gözüm karardı terler boşandı birdençok geçmiş olsun canım, tansiyonun mu oynadı acaba?
Ay çok geçmiş olsun canım tansiyonmu varGünaydın
Mavi kaptanınız yamuldu
Etiketlere bile bakmadım
Yaaa çok geçmiş olsun kaptanım niye öyle oldunGünaydın
Mavi kaptanınız yamuldu
Etiketlere bile bakmadım
Ay çok geçmiş olsun canım tansiyonmu var
Tansiyonum oynadı sanırım son 1 yıldır böyle ne zaman diyet yapmaya kalksam birkaç güne yamuluyorumYaaa çok geçmiş olsun kaptanım niye öyle oldun![]()