- 31 Ekim 2013
- 21.428
- 71.925
- 798
- 41
çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bol bol dinlen bugünTeşekkür ederim canım evet tansiyon. Gözüm karardı terler boşandı birden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bol bol dinlen bugünTeşekkür ederim canım evet tansiyon. Gözüm karardı terler boşandı birden![]()
Şeker var mı sende? Bende de çok nadir şeker düşüklüğü oluyorTeşekkür ederim canım evet tansiyon. Gözüm karardı terler boşandı birden![]()
Bilmiyorum ki. Ben tansiyon diye düşünmüştüm. Belki de şeker ay bilemedimŞeker var mı sende? Bende de çok nadir şeker düşüklüğü oluyor
Çok sağol canımçok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bol bol dinlen bugün
Yanlış yapıyodundur canım diyetisyen ona görede yapıyor amaaa sen aç kalmamaya bak düzenli beslen ve doymana emin olTansiyonum oynadı sanırım son 1 yıldır böyle ne zaman diyet yapmaya kalksam birkaç güne yamuluyorum![]()
Bilmiyorum canım inan ki. Bence güzel yiyordum ama eksik olan bişeyler var demek kiYanlış yapıyodundur canım diyetisyen ona görede yapıyor amaaa sen aç kalmamaya bak düzenli beslen ve doymana emin ol![]()
Aynen demekki dengeleyememişsindir cok dikkat et kendine tansiyon çok fenaBilmiyorum canım inan ki. Bence güzel yiyordum ama eksik olan bişeyler var demek ki
Gerçekten öyleymiş yaş 37 artık başladık tansiyon oynamalarına, hakkımızda hayırlısı. Şu an bile garibim. OdaklanamıyorumAynen demekki dengeleyememişsindir cok dikkat et kendine tansiyon çok fena
Gideceğim inşaAllah amin canımDoktora gideceksin di mi sonuçları göstermek için ihmal etme canım çok geçmiş olsun. İnşallah iyi çıkar sonuçların![]()
Istee yapma bi süre diyet bosverr sağlığın önemliGerçekten öyleymiş yaş 37 artık başladık tansiyon oynamalarına, hakkımızda hayırlısı. Şu an bile garibim. Odaklanamıyorum
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineTansiyonum oynadı sanırım son 1 yıldır böyle ne zaman diyet yapmaya kalksam birkaç güne yamuluyorum![]()
Ben yoğun efor harcadigimda yada strese girdiğimde karnım tok bile olsa anı ter boşalması elde ayakta titreme göz kararması yaşarım. Şekerli birşeyler yiyip dinlenirim. 10 dk sonra geçer. Şeker hastası değilim ama. Değerlerim normal çıkarBilmiyorum ki. Ben tansiyon diye düşünmüştüm. Belki de şeker ay bilemedim
Yaş 37 deyince öldüm dur daha bacımGerçekten öyleymiş yaş 37 artık başladık tansiyon oynamalarına, hakkımızda hayırlısı. Şu an bile garibim. Odaklanamıyorum
Yapsinda sagliklisini yapsın o da sağlık içinIstee yapma bi süre diyet bosverr sağlığın önemli
Bende onu diyecektim diyette sağlıklı birşey sadece dengelemek önemliYapsinda sagliklisini yapsın o da sağlık için![]()
Geçmiş olsun kaptanım tansiyon da olabilir şeker de olabilir bir baktırmakta fayda varGünaydın
Mavi kaptanınız yamuldu
Dün okulda fenalaştım eve geldim yattım saatlerce
Etiketlere bile bakmadım
Şimdi okuldayım ama hiç iyi değilim sınavları yapıp izin isteyeceğim![]()
Ablacım idare eder motive olayım diye geldim sen nasılsınDurumlar vahim
Ortim ne haber nasılsın
Hepimizin öyle durumlar fena.
Bende iyiyim sağol,dişe gidip geliyorum uzun süredir.Ablacım idare eder motive olayım diye geldim sen nasılsın
Neyiniz varGünaydın kızlar
Duygusal olarak desteğe ihtiyacım var. Kendimi karanlık bir yere kapatmak istiyorum
Ama sadece kısa sureligine WC de yanlız kalıyorum![]()
Geçmiş olsunBende iyiyim sağol,dişe gidip geliyorum uzun süredir.