Bizden kaçmak kolay tatlım. Vitrinlerin önünden geçerken camın yansımaları illa ki gözüne takılacak. Cok fazla kilo aldığını zannetmem bir yerden başlasan olacak bence.Selamlar kaçtım kaçtım sistim ama tartilmaya hazır hissetmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizden kaçmak kolay tatlım. Vitrinlerin önünden geçerken camın yansımaları illa ki gözüne takılacak. Cok fazla kilo aldığını zannetmem bir yerden başlasan olacak bence.Selamlar kaçtım kaçtım sistim ama tartilmaya hazır hissetmiyorum![]()
Yazdıklarımı okuyunca mı oluyor yoksaBiraz durdu dedim şimdi yine çarptı kalbim![]()
Aranan kan bulunmuşturAlllaaaah kızlaar toparlanın bakiiim
Herkes diyet pozisyonu alsın
Cuma günü artı gelebilir bunları yok etmek bizim elimizde hadi bakalım canlar yarın daha sıkı sarılıyoruz![]()
Benim dün piknik, bugün arkadaş buluşması, yarın yine arkadaş bulusması. E 1 aydır yapılan sıkı diyetin acısını bu hafta çıkarıyorum.Önümüzdeki hafta azim kararla devam edelim limonicim. Vazgeçmeyelim hafta sonum iyi geçmedi bütün haftamı etkiledi. Menülerimde kaçamak asla yapmadım ama artıları temizlemek gerçekten zorluyor. Diyetimize birbirimize destek olarak uyabiliriz. Minik birikimler nasıl tasarrufa dönüşüyorsa bizim yağlar da erimeye mahkum az olur belki ama biz bırakmazsak başarırız canım. Üzülmeye vaktimiz yok her doğan yeni gün yeni başlangıç. Varız değil mi![]()
Bende anksiyete de var mesela kafama taktığım da kaygılandıgımda artıyor agrılarımYazdıklarımı okuyunca mı oluyor yoksa![]()
Sağlıklı beslenme listesi . Pisboğazlık etmesek olması gereken beslenme tam da bu canım. Yalnız biraz abartmışlar on günde yedi kilo verdirmesi mümkün değil . Hadi oldu da verdin diyelim sağlığını kaybedersin. Bu liste en fazla iki kilo verdirir yaş ve metabolik duruma göre.Bu liste ile 10 günde 7 kilo verilir mi kizlar deneyen biri oldu acaba benimle bu cesareti gösterecek biri var mı![]()
Başarılı olursam değil başarılı olacağıma odaklansan gayet güzel gider. Arkadaş buluşmasında illa bir şeyler yemek zorunda değilsin tatlım. Evde ye git. Limonlu maden suyu, bir kahve iç. Aramızdan ayrılırsan daha da kilo alırsın hedefe kalan o üç kilo on kiloya çıkar.Benim dün piknik, bugün arkadaş buluşması, yarın yine arkadaş bulusması. E 1 aydır yapılan sıkı diyetin acısını bu hafta çıkarıyorum.Fazlasıyla diyetten uzaklastım açıkcası. Ama dediğin gibi her doğan güneş yeni başlangıçlara gebedir.. İlk hedefime 3 kilo kadar kalmıştı.. Haftaya da bir deneyeyim bakalım başarılı olursam sonrası gelir yoksa biraz ara vereceğim galiba.
Afiyet olsun canım.İyi akşamlar kızlar
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin bol yeşillik
Öğlen 1 kase çorba, taze fasülye, 2 kaşık bulgur pilavı, ayran
Akşam 4 ızgara tavuk kanat, 2 kaşık püre, yoğurt salata
Aralarda Dukan birası,2 Türk kahvesi,1 maden suyu, 1 litre su
Spor: squat 30 tanebe, 15d karın egzersizi,Kaç adım oldu bilmiyorum saatimi şarja takmıştım unuttum almayı.Elhan @fesang
Pankek: Yulaftan yapılmışsa tamam07.06.2023
Ac karnına
08.002 bardak su
Türk kahvesi tarçınlı kakaolu ve zerdecalli :)
1 hurmaKahvaltı 11.30 2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2 küçük pankekAra öğün kek
YeşilçayAkşam18.30 steak 1 porsiyon
Patates kızartması
2 tane köfte
Salata
KolaAra öğün maden suyu Adim
Su7000
2.5litre su
Çoook haklısın lakin asıl sorun şu ara diyete karşıt bir modda takılma eğilimimBaşarılı olursam değil başarılı olacağıma odaklansan gayet güzel gider. Arkadaş buluşmasında illa bir şeyler yemek zorunda değilsin tatlım. Evde ye git. Limonlu maden suyu, bir kahve iç. Aramızdan ayrılırsan daha da kilo alırsın hedefe kalan o üç kilo on kiloya çıkar.
Bir dost![]()
Daha karpuz keseceedik ben daha paydos etmedim gitmeyin yaaaBaşka da menü paylaşan yok
İyi geceler tatlı uykular![]()
Seni yoldan çıkaracak bir lezzete bir defa hayır dedin mi gerisi geliyor. Bu haftayı saymıyoruz senden farklı değilim canım. Böyle olması gerekiyormuş oldu .Çoook haklısın lakin asıl sorun şu ara diyete karşıt bir modda takılma eğilimimAy haklısın aranızdan ayrılma fikri beni geldiğim yere götürebilir..
Bu hafta artılar gümbür gümbür geldi
![]()
İyi geceler canımmBaşka da menü paylaşan yok
İyi geceler tatlı uykular![]()
Yaaaa sette misin kıyamam...Daha karpuz keseceedik ben daha paydos etmedim gitmeyin yaaa
EvetYaaaa sette misin kıyamam...![]()
Cok haklısın canım bu haftayı saymayalım haftaya devam inşallahhSeni yoldan çıkaracak bir lezzete bir defa hayır dedin mi gerisi geliyor. Bu haftayı saymıyoruz senden farklı değilim canım. Böyle olması gerekiyormuş oldu .
Son pişmanlık neye yarardemiceeeeeez