Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O küpün boyutları nasıl onu bilmiyoruz tatlım . Afiyet olsun tabi ki....Vallaha kahvaltıya çok canım cekti ablamm bende insanım hoşş
kociş sabah işten gelirken al dedimdışardaydık 4bin adımlar atmisım
Hahahaah börekçiler nasıl kesiyorr o boyutlarda işteO küpün boyutları nasıl onu bilmiyoruz tatlım . Afiyet olsun tabi ki....
Küp var küpçük var şimdi![]()
Afiyet olsun canımOzzybal menümu paylaşayım kaptanım
Sabah sucuklu yumurta yedim azcık
Salata yedim 2 bardak çay içtim.
Öğlen 1 çay bardağı Türk kahvesi ve 1 soda
Aksammmm mangal yapıldı 3 şiş et yedim 1 parça tavuk yedim ekmek neredeyse tuketmedim kola içmedim direndim eşimin 2 şişe kola almasına rağmen şu içtim. Bugun eşimin dogum günü pasta almistim. Küçücük bir dilim aldim ama kesinde yemedim meyve ve kreması yedim çay şu ile kapanış yapıldı bolca ütü yaptim spor olarak.Elhan
Afiyet olsun
Şahane, ben de iradeni kutluyorumOzzybal menümu paylaşayım kaptanım
Sabah sucuklu yumurta yedim azcık
Salata yedim 2 bardak çay içtim.
Öğlen 1 çay bardağı Türk kahvesi ve 1 soda
Aksammmm mangal yapıldı 3 şiş et yedim 1 parça tavuk yedim ekmek neredeyse tuketmedim kola içmedim direndim eşimin 2 şişe kola almasına rağmen şu içtim. Bugun eşimin dogum günü pasta almistim. Küçücük bir dilim aldim ama kesinde yemedim meyve ve kreması yedim çay şu ile kapanış yapıldı bolca ütü yaptim spor olarak.Elhan
Bugüne nasip olsun eboşumGünaydın dün gezmeye gittiğinden akıllı saatimi almadım. Akşam çok geç döndük eve spor yapamadım. Sabah sporu olsun bari demi![]()
Geldim Leslie ablam romantik anlar yaşıyoruzBugüne nasip olsun eboşum![]()
Tamam kalsın o zamanPazartesi ve cuma bildirimlerini sabahtan yapabileceksen takımlara girebilirsin lonely.
İnşallah ağrımazEveeet 2 mil Leslie ve bölgesel çalıştım ayrıca. Bugün her yerim agriyacak![]()
Cok teşekkürler, hepimizin günü güzel hediye sinGünaydın ozim
Afiyet olsun pazar günün de bu şekilde harika geçsin inşallah.![]()
Cok iyi yapmışsınGeldim Leslie ablam romantik anlar yaşıyoruz![]()
Günaydın herkese.