• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

KIz ablaa evli değilmiydinkii benmi yanlış biliyorum :olamaz:
Bu başka nikah basması diyettenken şu ülkerin bitterli gofreti varya ondan arada bir kaçamak yapıp yerdim :KK53: :KK70::KK70:bende espri olsun diye bastım nikahı demiştim sonra hit oldu sayfada:confused::rolleyes:

Bu başka nikah basması diyettenken şu ülkerin bitterli gofreti varya ondan arada bir kaçamak yapıp yerdim :KK53: :KK70::KK70:bende espri olsun diye bastım nikahı demiştim sonra hit oldu sayfada:confused::rolleyes:
Hahahahahaahah yaaaa 🤣😅😅😅😅😅 kacamakların nikah basmalar esprisi 😀😀😀😀

Tarçın insül,n seviyesinede destek oluyor aslında,hcv kesin dene derim bir kaç gün sonra idrarda farkı görürsün direk yağ söküyor.
Rica ederim ne demek deneyip haber verirsien sevinirim Elhan Elhan çıtırımda yaptı bu kahveyi oda mennun kalmıştı.:KK200:
Tadı çok güzel :kahve:Hele sindirim problemi yaşayanlar için Hızır Acil servisi ekürim. :super:Lavaboya uzak içmemelerini tavsiye edebilirim :rapci:

Tadı çok güzel :kahve:Hele sindirim problemi yaşayanlar için Hızır Acil servisi ekürim. :super:Lavaboya uzak içmemelerini tavsiye edebilirim :rapci:
Kesinlikle tadı güzel oluyor,ben k kahveyle aram yoktur öyle içersemde şekerli içiyorum tarçın güzel bir tat veriyor.
:21::21:

Back
X