- 25 Ağustos 2019
- 62.211
- 119.155
- 698
- 31
Kabağı tavadan yağda kavurdum kesipNasıl yaptın anlatsana bende yarın yapayım kabak var evde
Kıvırcık
tazesoğan
Tuz
Yag
SUmak
Kimyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabağı tavadan yağda kavurdum kesipNasıl yaptın anlatsana bende yarın yapayım kabak var evde
Ilkkez kendim fikrimle ettim ablamm çok guzel oldu epeyde doyurduAfiyet olsun canımsalata da pek afilli.
![]()
Yarın yapamda yiyemKabağı tavadan yağda kavurdum kesip
Kıvırcık
tazesoğan
Tuz
Yag
SUmak
Kimyon
![]()
MErak ederimm bakk mutlaka at yanında 1 dilim çavdar yiybeilirsin ben tek yiyemiyorum midem i yakıyo onu yazmamışım sonradan farkettimYarın yapamda yiyemfotoğraf atarım
Canım benim çok iyi çok güzel etmişsinIlkkez kendim fikrimle ettim ablamm çok guzel oldu epeyde doyurduyoksa tek kabakla ölürdüm ben bide emziriyorum ya açlık ondanda geliyo
Park dönüşü bime girdim kabak yoktu@OzzybalElhan
Efenin_Annesi
26 eylül
Açkarna;- sirkeli su -Maydanoz limon smoothie
09.00
Yarım omlet
2 zeytin
3domates
3salatalık
1kaşık labne
3 küp kaşar peynir
Sekersiz cay
2 çavdar ekmek kücük
13.00
Kabaklı mercimek corba 1 kase
15.00
Sütlü kahve (kakao tarçın türkkahve)
18.00
Eki Görüntüle 3307811
3litre su(bitti bile)
Saol kaptanim bugün çekemedim saat 2 gibi 1 tabak bamya yemeği yedim yarim bardak ayran 1 dilim tam tahıllı ekmekle akşam hiç bisey yemedimAfiyet olsun canım
Tamam balım unuttum normalde etiketliyodumBeni de etiketle yaaaa göremiyorumbende diyorum bu garı nerdee
Baslatma şimdii mantı yıPark dönüşü bime girdim kabak yoktumantı aldim çıktım. Afiyet olsun kuzum bal olsun
Saol kaptanim bugün çekemedim saat 2 gibi 1 tabak bamya yemeği yedim yarim bardak ayran 1 dilim tam tahıllı ekmekle akşam hiç bisey yemedim3 litre su bitti ama şimdi 1 fincan Türk kahvesi yapacagimm
Tamam balım unuttum normalde etiketliyodum![]()
Kıyma olsa aklıma geliyodu oda edecem diye alamadım bitürlü amaann dedim yapem böyle onu başka güne artıkCanım benim çok iyi çok güzel etmişsin![]()
Kabagi kıymalı denedin mi o da çok doyurucu ertesi gün de kesin eksi getiriyor.
Kiz o mantar mantı diye gitmişBaslatma şimdii mantı yı![]()
Ben de diyom nedeyy bu mantı diyo birsey diyo çakacaktım.ağzınaKiz o mantar mantı diye gitmişsen diyince fark ettim duzelttim
Hahahaha cok minnoşş yaaa artık bardakla meşhur kahve içmek
Ben de diyom nedeyy bu mantı diyo birsey diyo çakacaktım.ağzınamantar iyidirr iyi diyet
Hiiiiçç affettmmeeemmmmmammmaann kötü gadin hemen atacaktı zopayi bana
Öp prensesi yerime tek çocukta fincan yeterli geliyordu ikizlere beraber cocuk sayısı 3 e cikinca anca yetooooHahahaha cok minnoşş yaaa artık bardakla meşhur kahve içmekbenim bebe 8de uyudu az önce cıyah ciyah annee diye çağıriyo beni kız bi baktım çıkmis yatağıma
![]()
3cüye de yap kızzzÖp prensesi yerime tek çocukta fincan yeterli geliyordu ikizlere beraber cocuk sayısı 3 e cikinca anca yetoooo![]()