- 13 Ağustos 2022
- 7.293
- 32.888
- 478
Tamam yarın yapınca atarımMErak ederimm bakk mutlaka at yanında 1 dilim çavdar yiybeilirsin ben tek yiyemiyorum midem i yakıyo onu yazmamışım sonradan farkettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yarın yapınca atarımMErak ederimm bakk mutlaka at yanında 1 dilim çavdar yiybeilirsin ben tek yiyemiyorum midem i yakıyo onu yazmamışım sonradan farkettim
Tatlım afiyet olsun. Patates ve ekmek ikilisi seni uzebilir![]()
Napıyım abla canım istedi dayanamadım
Hoş geldin canımHerkese merhaba.Ben de çooooookkk...kilo aldım.
ve aranıza tekrar geri geldim. Bu son olsun inşallah diyerek
tekrar katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım kızlar ?
Hepsi bu kadar.Yine eskisi gibi Cuma günleri tartılıyoruz ve pazarteside yine bildirim yapıyoruz anladığım kadarıyla ve günlük menü bildirimi olacak sanırım . Başka yapmam gereken gözümden kaçan yeni bir şey var mı arkadaşlar ?
Direk takıma girmeyi çok isterim.Hoş geldin canımKilo vermeye karar verdiysen gerisi kolay. Menü paylaşımı yaparsan sevinirim. Cuma bildirimi ile başlarız. Dilersen takımlara girebilirsin. Eski üye olduğun için bekleme süresini öne alabiliriz. Biraz hazırlıkta takılıp alisayim dersen de olur.
![]()
Afiyet olsun canım benim çok iyi gidiyorsunEki Görüntüle 3307849
geç kalktım bugün kahvaltım bu şekilde saat 13.00da
Ara öğünde yarim elma
1 sade kahve
2 kare bitter
1 sade soda
Akşam yemeği 18.30da
3 kase mercimek çorbası
1 dilim peynir
Azıcık kavunsibel_84
Elhan
Amin canım. Düne göre iyiyim ama belli sarsacak birazBazen kolayıma geliyor bu şekildeama bazen de paylaşmak istemiyorum canları çeker de olmaz diye
Sağol kaptanım
Menü iyi sen de iyi ol inşallahsalgın var biz de ailecek aynıyız Allah şifa versin hepimize
Mercimek çorbası fazla sanki ama yanında başka bişey de yok öyle afiyet olsun iyi gibi![]()
Afiyet olsun canım
Teşekkür ettim canımGeçmiş olsun canımHasta olma kuzum yorulmuşsundur uyumak iyi gelir dinlen . Sabaha inşallah daha iyi hissedersin.
Afiyet olsun menun çok güzel.![]()
İnşallah. Bugün nöbet var. Kotulesirsem hastaneye geçer serum alırım.işin zor umarım çok kötüleşmeden atlatırsın
![]()
Akşam menüsü birazcık CIS olmuş. Hem ekmek hem patates olunca ikisi de karbonhidrat
Çok iyi gidiyorsun canım benim.Park dönüşü bime girdim kabak yoktumantar aldim çıktım. Afiyet olsun kuzum bal olsun
Saol kaptanim bugün çekemedim saat 2 gibi 1 tabak bamya yemeği yedim yarim bardak ayran 1 dilim tam tahıllı ekmekle akşam hiç bisey yemedim3 litre su bitti ama şimdi 1 fincan Türk kahvesi yapacagimm
Tamam balım unuttum normalde etiketliyodum![]()
Gunaydinnn kaptanimmm hemenn hoppa kaptım mendilimiii geldim yaninaaGüne nasıl başlarsak öyle geçermiş. Bari oynayarak başlayalım.
![]()
Yani bugünde yoksun buralarda neler yedin yazmamışsın ipi sıkı tutman lazım ucundan ve gevşek tutarsan istediğin sonuca varamazsın soyleyim sanaGünaydın dün gelemedim misafirlerim 7 gibi gitti sonrasında akşam yemeği fasli azıcık mutfak toplamaya çalışma derken olduğum yerde sızmışim bugün evi bugün toplayıp aklamam lazım dün çocuklar evin anasını ağlattılar sagolsunlar![]()
Sorma abla okullarla bir acayip bir hareketlilik geldi kurslar arkadaş ortamı vs derken gün nasıl geçiyor anlamiyorumÇok hareketli bir hayatın var bu bir avantaj. Beslenmeni duzeltmen yeterli olur gibi geliyor bana.![]()
Iste içindeki hırslı kadını uyandirdik merve sen hazırsın yarin bekliyoruz
Dönüp dolasim geldigim kürkçü dükkanım burası benim deMuhakkak gel, burası en etkili kilo verme yeri, ben de kendim yapabilirim diye aylarca bekledim, boşuna beklemişim
Sağol abla inşallah hedefe hızlıca ulaşırım herkesle birlikteTıknaz tiplim benimDokuzlari geçmişsin tatlım.
Başlangicin hayırlı olsun. İnşallah keyifle aşağılara doğru ilerlersin .
![]()
Xiaomi Tartinin uygulamasi canımBu uygulamanın adı ne cnm hadi bismillah
Misafirlere eşlik ettim ama abartmadan yazarım şimdi menümüİlk günden kaytarma yapma misafir geliyor diye yemeklerine dikkat et müsait olunca bildirim yap yediğin ictiklerinin fotoğrafla at![]()
Bugün buralara uğrarım canım koşuşturmam çok eve ama hepsini bugün yapmak zorunda değilimYani bugünde yoksun buralarda neler yedin yazmamışsın ipi sıkı tutman lazım ucundan ve gevşek tutarsan istediğin sonuca varamazsın soyleyim sana
Rabbim feraha erdirsin inşallah sıkıntılarınıGünaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim bir süredir
Ev ve işte sıkıntılar vardı çözülecek inşallah
Kiloyu biraz eksiye düştüm ama çok etkili değil