- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdada kutlayayimm o haldeeGümaydınlar hanımlar![]()
Çok teşekkürler canım benim hep berabercene güzel yıllarımız olsun sağlıkla huzurla doluBurdada kutlayayimm o haldee
Doğum günün kutlu olsun bitanemm güzel ablacım nice musmutlu güzel senelerin olsun insallahhh uzun ömrün olsun![]()
Amiiinnn nasılsınnÇok teşekkürler canım benim hep berabercene güzel yıllarımız olsun sağlıkla huzurla dolu![]()
![]()
![]()
İyiyim sağol takılıyorum sabah sabah sen nasılsın nasıl gidiyor diyet iyi demiAmiiinnn nasılsınn![]()
Iyi iyi ablamm sabahları kocam evde olduğu için oturup onla kahvaltı ediyorumİyiyim sağol takılıyorum sabah sabah sen nasılsın nasıl gidiyor diyet iyi demi![]()
![]()
Güne nasıl başlarsak öyle geçermiş. Bari oynayarak başlayalım.
![]()
Gunaydinnn kaptanimmm hemenn hoppa kaptım mendilimiii geldim yaninaa![]()
Huu huuHerkese günaydııııınnnnnnnn![]()
İnşallah sıkıntıların bian önce geçerGünaydın hayırlı sabahlar
Gelemedim bir süredir
Ev ve işte sıkıntılar vardı çözülecek inşallah
Kiloyu biraz eksiye düştüm ama çok etkili değil
Naber bebek
Sensiz zor kaptanım az kaldı cuma yaArkadaşlar günaydın, bir geçmiş yazışmalara gidip geleceğim.
Günaydın aşgım iyidir senden naberNaber bebek![]()
Sabah kahvaltısı önemli elbette bende hiç kaçırmam mutlaka yerim.Iyi iyi ablamm sabahları kocam evde olduğu için oturup onla kahvaltı ediyorumama akşama daha çok dikkat ediyorum kahvaltıyı sağlam yiyorum ee bide 1 litre suyumu bitirdim iyice şiştimm biran once 3 litre bitsin kafasındayım
![]()
Çok teşekkürler canım benim sağol hep berabercene inşallah
Evettt oyüzden sabah 9 da ediyorum bide evde olmazsa 12 de ediyorum kahvaltıyı oda kendime bi omletSabah kahvaltısı önemli elbette bende hiç kaçırmam mutlaka yerim.
Akşam yemeğine dikkat etmek lazım çok yemeden masadan hemen kalkmalı .
Çok teşekkürler canım benim sağol hep berabercene inşallah![]()
![]()
Aşkon yer seniiiiiGünaydın aşgım iyidir senden naber![]()
Gunaydinnn kaptanimmm hemenn hoppa kaptım mendilimiii geldim yaninaa![]()
Bende saat 9 gibi yapıyorum kahvaltıyıEvettt oyüzden sabah 9 da ediyorum bide evde olmazsa 12 de ediyorum kahvaltıyı oda kendime bi omlet![]()
Öglene acıkiyoruz busefer yavvvBende saat 9 gibi yapıyorum kahvaltıyı