- 25 Ağustos 2019
- 62.210
- 119.153
- 698
- 31
Bizim burda suya güvenmiyorum kocamda caya onla yap diyo zaten canımÇayıda mı hazır suyla yapıyorsunsen iyi masraflısın kız adam haklı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burda suya güvenmiyorum kocamda caya onla yap diyo zaten canımÇayıda mı hazır suyla yapıyorsunsen iyi masraflısın kız adam haklı
![]()
Neden güvenmiyorsun kiBizim burda suya güvenmiyorum kocamda caya onla yap diyo zaten canımyemeğede ketilen
Bazen suyun pis attığını gördüm kuzum hem cayda daha guzel oluyo icme suylaNeden güvenmiyorsun ki
Sensiz zor kaptanım az kaldı cuma ya![]()
doğum günün kutlu olsun, ben de bugün doğdumSabah kahvaltısı önemli elbette bende hiç kaçırmam mutlaka yerim.
Akşam yemeğine dikkat etmek lazım çok yemeden masadan hemen kalkmalı .
Çok teşekkürler canım benim sağol hep berabercene inşallah![]()
![]()
Vallahaa veremiyosam vurr banane kadar yoğun geçiyor vakit gelemedim ya, canım iki gün kaldı tartıya![]()
menü yine mükemmel, afiyet olsunBende menümü paylaşayım.
Kahvaltı
1 kase granola süt ile
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
1 küçük parça börek
Ara öğün
1 küçük muz
Akşam
Bir tabak kabak yemeği
1 bardak ayran
3 kaşık bulgur pilavı.
Kendimi iyi hissetmiyorum . Hasta olacağım galiba. Ara öğün yapamam yatar dinlendirin.
@ElhanOzzybal
-Hayal
hoş geldin, gitme tekrarHayalmin kilosunasıl görünmüş amaa
81.9 du![]()
Senin menüler iyi canım, belki bugün bebek arabası ile bir yürüyüş yapsan iyi olur, yarın daha iyi bir eksi gelirVallahaa veremiyosam vurr bana![]()
Amann kuzum mecalim olmuyo hep günes var çapıyo banaSenin menüler iyi canım, belki bugün bebek arabası ile bir yürüyüş yapsan iyi olur, yarın daha iyi bir eksi gelir
maalesef şu sıralar hava çok sıcakAmann kuzum mecalim olmuyo hep günes var çapıyo bana
Evettt önceden çikardım mutlaka ama sanırım 6 lara inince dedim acelesi yokmaalesef şu sıralar hava çok sıcak
Bizimde burda senede 1 2 kez kokar sular o zaman bende hazır suyla yapıyorum ama genelde Çeşme suyuyla yaparım. Hatta 2 sene önce kokuyordu sular yanlışlıkla kahveyi Çeşme suyuyla yaptım ablam annem ben zehirlenmiştikBazen suyun pis attığını gördüm kuzum hem cayda daha guzel oluyo icme suyla
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ozidoğum günün kutlu olsun, ben de bugün doğdum![]()
Isteee bakk ne olacağımız belli değil tamam yıkanıyoruz ama o başka hem kızımada hep icme suyuyla etmişimdir yemek halendaha oyle ederim bazen camur aktıği bile oldu arıtma alsamda kiradayız ev sahibi evi nasıl biraktıysam oyle bırakın gibi sözleşme ettiBizimde burda senede 1 2 kez kokar sular o zaman bende hazır suyla yapıyorum ama genelde Çeşme suyuyla yaparım. Hatta 2 sene önce kokuyordu sular yanlışlıkla kahveyi Çeşme suyuyla yaptım ablam annem ben zehirlenmiştikdikkat etmek lazım
Bizimde çamur aktığı bile oldu zehirlenmeme rağmen hala Çeşme suyuyla yapıyorum acılara yürüyor korkmuyorumIsteee bakk ne olacağımız belli değil tamam yıkanıyoruz ama o başka hem kızımada hep icme suyuyla etmişimdir yemek halendaha oyle ederim bazen camur aktıği bile oldu arıtma alsamda kiradayız ev sahibi evi nasıl biraktıysam oyle bırakın gibi sözleşme ettitaşinırsak keser bizi
![]()
Hadi yaaa genelde oda iyi degilmiş ama genede markasına göre sanırım bizimkine taksak gene aynı kokar işe yaramazzzz senin diyet nasıl gidiyorBizimde çamur aktığı bile oldu zehirlenmeme rağmen hala Çeşme suyuyla yapıyorum acılara yürüyor korkmuyorumarıtmaya nedense sıcak bakmıyorum ben ya bi akramızın vardı arıtmadan içtiğim su kokuyordu tiksindim
![]()
Çok teşekkür ederim çok sağoldoğum günün kutlu olsun, ben de bugün doğdum![]()
İyi gidiyor birazdan detoks suyu yapacağım evde maydanoz dere otu salatalık limon var hepsini koyup blendırdan geçireceğimHadi yaaa genelde oda iyi degilmiş ama genede markasına göre sanırım bizimkine taksak gene aynı kokar işe yaramazzzz senin diyet nasıl gidiyor
Iyice bi söktürür simdiiİyi gidiyor birazdan detoks suyu yapacağım evde maydanoz dere otu salatalık limon var hepsini koyup blendırdan geçireceğimadet oluyorum ya ağrım var bi şey yapasımda yok