Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim caniim amiiinAfiyet olsun Yasemincim.Allah sağlık, uzun ömür versin süt kızına.
![]()
Eveet mükemmel bi şekildeGunaydın aşkoo
Bagırsaklar çalıştımı o haldee![]()
Hahahaha buaksamada et bariEveet mükemmel bi şekilde![]()
Günaydın balımHERKESE GÜNAYDINN![]()
Günaydın eboşumGünaydın guzellerim
Yarına bol eksili günler olsun![]()
Elhanımm
Aha simdi yemeden foto atıyorum hemen silip supurecegimYe ye kuzumm başın döner cok erken saatte kapatmıştın yemegii zaten bende kivircik salata ederim oğlene belkii 9da ettim kahvaltımi
Aaa bende akşama etsemmi diyodum bide afiyet olsun şekerr
Ooo hain is var bugün kolay geleAha simdi yemeden foto atıyorum hemen silip supurecegim![]()
Bende gece yatmadan sirkeli su içtim işe yarar mı bilmem amaHahahaha buaksamada et barilimonlu sirkeli su ictim sabah ackarna bide ustüne o fena oldum
![]()
Saol balim çok lezzetli oldu 1.5 litre suyuda bitirdim şuan acayip şiş ve tokumAaa bende akşama etsemmi diyodum bide afiyet olsun şekerr![]()
Anaaa sabah aç karnına şöyle sunumlar yapıyorsun ya tebrik ederim seni ellerine sağlık
Oh afiyet olsunn bebeğimm.Anaaa sabah aç karnına şöyle sunumlar yapıyorsun ya tebrik ederim seni ellerine sağlıkbende bol yeşillikli koca kase yumurta salatası yedim ekmeksiz
![]()
Gezmene gerek yok çok acıktıysan tarçinlı su iç kuzum istahı keser ve yağ yakar
Ayy şahaneee seviniyorum böyle olunca ben de kocam sağolsun bugün kartından para çekmeyi unutmus bugünlük idare edecek damacana kaldı bebeğimm 1 litre içicem mecburSaol balim çok lezzetli oldu 1.5 litre suyuda bitirdim şuan acayip şiş ve tokum![]()
Yararr oylede yararhatta biraz zeytinyağ koysanda olur bende icmistim öyleBende gece yatmadan sirkeli su içtim işe yarar mı bilmem ama![]()