- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Ne var şu maydanoz kürünün içeriğinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var şu maydanoz kürünün içeriğinde
Buhafta cok fena eriyecek millet vallahaa tırstım
Tarifi eksik verme kızMaydanoz limon okadar istersen salatalıkta katabilirsin 1bardak kadar yapıyorum
Bak nasılda biliyor beniKıızzz haklısın sende rakibin aç kalmasın diye demişsindir yoksa kötü düşünmezsin![]()
Anaamm kız bende tırstım valla heleBuhafta cok fena eriyecek millet vallahaa tırstım![]()
Buhafta cok fena eriyecek millet vallahaa tırstım![]()
Ahahaa
Hee haklısın aynı takımdayız onlar korksun bizdenAhahaasiz niye tırsıyorsunuz yahu unuttuz galiba aynı takımdayız ya
bırakın karşı takım tırssın
![]()
35 canım . Sen ?Hee haklısın aynı takımdayız onlar korksun bizdenKaç yaşındasın fit ?
![]()
2635 canım . Sen ?
Diyeti bozmak yok 7’lere düşene kdar ödül de yok bana :) durmak yok devam tam istikrarAşirettlleeerriiimmmmmmmm haftasonu diye tıka basa yemiyoruz emmiiii
Herşey yolunda değelll miiiii![]()
![]()
![]()
![]()
-Hayal
blonde ambition
@Ozzybal
@Lavinia_98
@Beth18
yazarhanim35
@askrhpozitif
@sudansebep
Ellssa
Allah şafi ismi ile şifa versn.Ben sene başında felç geçirdim canım, ondan kaynaklı sorunum
Hamdolsun yürümeye başladım ama lenfödem beni çok zorluyor, ağrıyı da artırıyor.
Sen de ihmal etme, doğru teşhis konsun, doğru tedaviye başlarsınız![]()
Herşey yolundaAşirettlleeerriiimmmmmmmm haftasonu diye tıka basa yemiyoruz emmiiii
Herşey yolunda değelll miiiii![]()
![]()
![]()
![]()
-Hayal
blonde ambition
@Ozzybal
@Lavinia_98
@Beth18
yazarhanim35
@askrhpozitif
@sudansebep
Ellssa
Diyeti bozmak yok 7’lere düşene kdar ödül de yok bana :) durmak yok devam tam istikrar![]()
Benimde ilk hedefim 70..Diyeti bozmak yok 7’lere düşene kdar ödül de yok bana :) durmak yok devam tam istikrar![]()
Cuma günü göreceğizoooo ne hırslı bir takımız böyle
karşı takıma ne oldu
kaçtılar mı kimse yok
Kesinlikle öyle canımBenimde ilk hedefim 70..
Hadi bakalım en azından 7 li rakamlar görene kadar durmak yok.
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun feza Allah iyilik versin daha iyi ol inşallah![]()
Çok şükür daha iyiyim, bazı sıkıntılar azalsada devam ediyor, zamanla onlar da geçecek inanıyorum.Geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarımrandevu aldım bende gideceğim doktora
Allah beterinden korusun bir daha yaşatmasın inşallahÇok şükür daha iyiyim, bazı sıkıntılar azalsada devam ediyor, zamanla onlar da geçecek inanıyorum.
Herbir organımız kıymetli, ayak parmaklarımı dahi oynayamıyordum, şimdi her hareketim için binlerce şükürler olsun![]()
Seninki neden kaynaklı?Allah şafi ismi ile şifa versn.
Ben de felç geçirdim. İyileşiyorum. Konuşmam da iyi ve çok daha iyi olucak.
Doktor felçten sonra bu kadar hızlı konuşman kitap okumandan kaynaklıymış.
Kimisi 6 ay kimisi 3 yıldan sonra başlıyormuş konuşmaya.
Halimize bın hamdolsun.
İnşallah daha da iyi olursunÇok şükür daha iyiyim, bazı sıkıntılar azalsada devam ediyor, zamanla onlar da geçecek inanıyorum.
Herbir organımız kıymetli, ayak parmaklarımı dahi oynayamıyordum, şimdi her hareketim için binlerce şükürler olsun![]()