• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

G
Allah şafi ismi ile şifa versn.
Ben de felç geçirdim. İyileşiyorum. Konuşmam da iyi ve çok daha iyi olucak.
Doktor felçten sonra bu kadar hızlı konuşman kitap okumandan kaynaklıymış.
Kimisi 6 ay kimisi 3 yıldan sonra başlıyormuş konuşmaya.
Halimize bın hamdolsun.
Geçmiş olsun canım❤️

Seninki neden kaynaklı?
Yüz felci anladığım kadarıyla
İyileşmene çok sevindim, Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏼
Beni göğüsten aşağı vurdu
1 ay yattım 😔
Çok şükür zaman geçtikçe düzeliyorum
Yüz felci değil, sağ tarafıymış komple.
Ben kendimde değilken düzelmişim. O yüzden 3.kişiden bahsedyor gibiym.
Yaşı çok gençmiş diye hayıflanıyorlardı oysa blmyorlardı böyle şeylerin yaşı olmuyordu.

Kar burdada sıkintı kiş geldimi evde ama çoğu leslie yaptım ben baya baya kurtarıcımdı benim resmsn simdi ip atlamaya geçtim
Sen nerede oturuyorsun 🫣 belki aynı sehirdeyizdir bide kullandığın detox filan varmi acaba emzirenlere uygun

İnşallah daha da iyi olursun 🙏 lenf ödem için nasıl bir tedavi yöntemi sundular peki
Hergün bası çorabı giyiyorum, haftada 1 kez manuel terapi ve fizyoterapi ye gidiyorum, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı kaldırıyorum, başka çaresi yok dedi dr

Sen nerede oturuyorsun 🫣 belki aynı sehirdeyizdir bide kullandığın detox filan varmi acaba emzirenlere uygun
Bende çerkezköyde canım tekrisağa bağlı🤭
Yok canım emzirenler için detox görmedim ama ictim genede pek kesilmedi onda aalında sadece yeşilçay içmemek gerekir di

Yüz felci değil, sağ tarafıymış komple.
Ben kendimde değilken düzelmişim. O yüzden 3.kişiden bahsedyor gibiym.
Yaşı çok gençmiş diye hayıflanıyorlardı oysa blmyorlardı böyle şeylerin yaşı olmuyordu.
Rabbim korumuş
Aman geçsin gitsin, kimseye uğramasın 🤲🏼

Rahatlıkla verirsin çok var cumaya:spor:
Ben kendime 2 kilo gibi abartılı bir hedef koydum bakalım :KK70::KK70::KK70:Sonu Hayaller... Hayatlar... olmaz inşallah:KK17:
2 çok gbi geldi gözüme bnmde ama olmaz diye bisey yok neden olmasin :21:
Verirsin sen daha fazlasını bile verirsin iyi başladın maşallah 🧿
Bu sabah şeytana uydum dayadım k.hidrati çok fena odem tutcam :bicak::KK70:

Bende çerkezköyde canım tekrisağa bağlı🤭
Yok canım emzirenler için detox görmedim ama ictim genede pek kesilmedi onda aalında sadece yeşilçay içmemek gerekir di
Abowww epey uzakmis 🫣 gorumcemle bizim memlekete yakınsın ama

Back
X