- 25 Ağustos 2019
- 62.133
- 118.840
- 698
- 31
Gececez inşallah hep birlikte el birliğiyle bebaamm![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gececez inşallah hep birlikte el birliğiyle bebaamm![]()
![]()
Bizde parka gittik kizım parka dedi hep eve sini geldim dinleneyeyim bende kahve içeyim
Sikılaşmayı bende etmem gerek ama hiç ona gözüm kesmiyo zor geliyo banaNormalde her gün 10 bin adım yapıyorum ama bugün hiç isteğim yok dizlerim ağrıyor üşeniyorum. Ama ben evde sıkılaştırma videoları bulup başlayacağım. Öneriniz varsa link gönderin kızlarcım. Çünkü çok yumuşağım ben. Karın kası istiyorum
Saol balim sanada afiyet olsun şimdidenBizde parka gittik kizım parka dedi hep eve sini geldim dinleneyeyim bende kahve içeyimatarım bebeğimm afiyet olsun buarada kuzuş
Afiyet olsun benim de aynından oldu
Aaaa kirklarelinde benim annemin kuzeni oturuyo 2 tanesi evliler bende esim işi burda diye onun evlendim yerlestik aksine istanbuldan geldim esimde öyle ailemiz cevremiz arkadaslarımiz hepsi istanbuldaMemleket kirklareli ama esimin işi dolayısı ile hakkarideyiz![]()
Kulağından çeke çeke masaya konulmuş bir fincan kahve eşliginde Lifalif yulaf bar, ani gelen açlık krizlerinizi çözer....
Aboovvv şokk burda dün kırdı geçirdi havalar güzelde degisik bi havaSaol balim sanada afiyet olsun şimdidenadanaya yağmur yağacak düşüne biliyor musun
![]()
Yapalım yapalım bana da zor ama zayıflamak güzel de sıkılaşmak daha da güzelSikılaşmayı bende etmem gerek ama hiç ona gözüm kesmiyo zor geliyo bana![]()
Bende regl var. İnşallah oluruz birbirimizin kurtaricisiSibosum bu hafta kurtarıcım sen olmalısın![]()
Afiyet olsun canım
Tanımlamana hayran kaldıramam elhaniiimmmKulağından çeke çeke masaya konulmuş bir fincan kahve eşliginde Lifalif yulaf bar, ani gelen açlık krizlerinizi çözer....Yiyiniz , paylaşınız
Afiyet olsun Annemmmm![]()
Başınız sagolsun canimAllah razı olsun. Vücuda yayılmış kanser vardı beklendik bı durumdu ama Rabbim böyle ölüm versin herkese. Dünyada sefil yaşadı ama vedalaşarak aklı başında yatak ömrü çekmeden vefat etti. Ölüme imrenilirmi imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Arkada yarım kalan işi olmadan. Huzurla yumdu gözlerini.
O dert benim başımda da varGunaydiiin din din dinnnberbat bi hftasonu beni bekliyor kizlar çok uyumusuz sismisim uyumaktan resmen eşimde evde habire yemek ister şimdi p.tesi işi bende kesin nanay
![]()
Bizede Bi gün nasip olur zaaaarrrr uyumak uyumaktan gözümüz yüzümüz siserBaya dinlenmisim yalan yok yüzüm gözüm şişmiş uyumaktan![]()
Sanada afiyet olsunn bebeğimmAfiyet olsun benim de aynından oldu![]()
Hala gülüyorumKulağından çeke çeke masaya konulmuş bir fincan kahve eşliginde Lifalif yulaf bar, ani gelen açlık krizlerinizi çözer....Yiyiniz , paylaşınız
Afiyet olsun Annemmmm![]()
Doğumu yaklaşmış kadin gibi hafif hafif suyu gelmeye basladiAboovvv şokk burda dün kırdı geçirdi havalar güzelde degisik bi hava
Saol balimBende regl var. İnşallah oluruz birbirimizin kurtaricisi
Afiyet olsun canım
O fincan var ya o fincan adamı şair ederTanımlamana hayran kaldıramam elhaniiimmm![]()
O fincan var ya o fincan adamı şair eder
Beni ancak reklamcı etti napalim![]()