Umarim hedefine ulaşırYarışa girdi o yarışa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim hedefine ulaşırYarışa girdi o yarışa
Yarın detoksumun son günü zaten canım 3 günlük bir şeydi. Hemen arkasından dengeli öğünlerle devam edeceğim.Evet orası sonra dank etti 5 hurmada yemende iyi aslında ama sabahları sağlam kahvaltını edebilirsin akşam dengeli yesen olurr az ve öz düşün![]()
Alıştım açlığa sanirim iyiyim aslndaTek öğünmü yedin canım nasıl durdun 12den beri
Etliyim butluyum simit yerken mutluyumGorumcecim ölüm orucuna mi girdinyapma ben seni etli butluda seviyorum
![]()
Yok valla çok kötü gün geçirdim bgun gezdim tozdum bide bi sürüCanım aç durmak için elinden geleni yapmışsın hiç sağlıkli birşey yokki canina yazık oturup bi sebze yeseydin keşke herşeyden once sağlıklı beslenmekyarın protein beslen olurmu
Olması gereken güzelce protein alAlıştım açlığa sanirim iyiyim aslnda
Etliyim butluyum simit yerken mutluyumSabah tüm gün için yedim zaten depodan yiyim azcik gelincigim
Yok valla çok kötü gün geçirdim bgun gezdim tozdum bide bi sürüYarın peynirimle yumurtamla sebzemle güzel guzel beslenicem inşallah
![]()
Muhteşem bir menü fezom afiyet olsun. Sağlıklı güzel günlerin olsun.Eki Görüntüle 3309871
Kahvaltı
2 yumurta, bikaç yaprak pazı, bol peynir, susam, çörekotu, baharatlarla tereyağında omlet
Domates, yarım paprika
5 zeytin
Az ceviz
Eki Görüntüle 3309872
Akşam yemeği
Tereyağında baharatlı tavukgöğsü
Domates, yarım paprika
Su muhtemelen 1,5 lt ye yaklaşır
2 kupa filtre kahve
1 kupa apaform çay
Elhan
Ysmnondr
Peki kilo vermesi farkediyomuuYarın detoksumun son günü zaten canım 3 günlük bir şeydi. Hemen arkasından dengeli öğünlerle devam edeceğim.![]()
Dur bir de ben furayimAffet başkanım.
![]()
Ben ettim sen etme
SüprizzzzzPeki kilo vermesi farkediyomuu![]()
Ayy gerçektrenmii du duu pazartesi söylersinSüprizzzzz1. Günün sonucu harikaydı
valla Mervem iş güç uğraşıyoruz. çok şükür diyelim. yalnız son bir iki aydır çok yoğunum. bir de sıcaklar... yemeyi fena dağıttım. yoğunluktan da kafamı toplayamadım. 90 ın üstündeyim. benim de acil başlamam gerekli.Hoşbuldum fulyacim nasılsın görüşmeyeli
Sağol ablacıııımmmmAfiyet olsun Hayalcim.![]()
Bence gayet güzel canm afiyet olsun30.09.23
Sabah 9.00
Yarım sandviç ekmeği ile peynirli tost
2 kaşık acılı domates sosu
Öğle 12.30
1 er adet kabak ve patlıcan dolma
8 9 tane sarma
Süs biber turşusu
Akşam 16.30
1 tam buğday ince lavaş ile ton balıklı dürüm
Süs biber turşu
18.00
1 lifalif yulaf bar
Su 2 lt
500 ml bitki çayı
Ysmnondr
Ben bugün ödül günü yaptım yazmayım ama erken saatte yaptım akşam da döner Ayran la kapattım yarın BaşlıyorumAşirettlleeerriiimmmmmmmm haftasonu diye tıka basa yemiyoruz emmiiii
Herşey yolunda değelll miiiii![]()
![]()
![]()
![]()
-Hayal
blonde ambition
@Ozzybal
@Lavinia_98
@Beth18
@yazarhanim35
@askrhpozitif
FitVenus
Ellssa
TAmamm canım nasıl istersenBen bugün ödül günü yaptım yazmayım ama erken saatte yaptım akşam da döner Ayran la kapattım yarın Başlıyorum![]()